Close sidebar
Close sidebar

Tensiuni în cuplul Bianca-Alexandru. Concurenta a decis să renunțe la bijuteriile primite cadou de la iubitul său

Votul dat de Alexandru, Nonei, a stârnit furtuna în ”Casa Iubirii”, iar Bianca este foc și pară pe iubitul său. Un val de reproșuri au venit asupra lui Alexandru după gestul său.

Diana Bostan,

Alexandru și Bianca


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nona a fost aleasă lider în casa fetelor, fapt ce a scos-o din minți pe rivala sa, Bianca, care simte că ar putea pleca în gala de duminică.

Alexandru a fost pus la zid de iubita sa

Bianca i-a reproșat lui Alexandru că a votat fix persoana cu care ea se află în conflict, când ar fi putut s-o voteze pe ea sau oricare altă fată.

Citește și: Aisa este noua concurentă din ”Casa Iubirii” și vrea să-l cunoască pe Robert. Cum a reacționat concurentul

Alexandru s-a scuzat și susține că el a încercat doar s-o ajute, obținând un vot din partea băieților, săptămâna viitoare, pentru iubita sa.

Citește și: O nouă concurentă și-a făcut apariția în ”Casa Iubirii”. Cum vor reacționa băieții

Vizibil afectat, Alexandru a spus că dacă Bianca va fi propusă spre eliminare, el renunță la poziția de lider și dorește să fie propus spre eliminare.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Patrick și-a serbat ziua de naștere în Casa Iubirii. Ce cadou a primit din partea iubitei sale

Alexandru a observat că Bianca și-a schimbat accesoriile și a renunțat la cadourile făcute de el.

Aisa este noua concurentă din ”Casa Iubirii” și vrea să-l cunoască pe Robert. Cum a reacționat concurentul

Băieții au avut parte de o surpriză în ediția de ieri a emisiunii ”Casa Iubirii”, atunci când o nouă concurentă și-a făcut apariția în camera roșie.

Citește și: Gală fără eliminare a emisiunii ”Casa Iubirii”. Cine a câșticat cecul în valoare de 5.000 de lei

Tânăra roșcată a dezvăluit faptul că vrea să cunoască fiecare concurent, dar în special pe Robert, pe care l-a și chemat în camera roșie.

Citește și: Erisa face dezvăluiri dureroase despre tatăl său: „Nu o să pot să mă mai întorc în Iran”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Tânăra în vârstă de 26 de ani lucrează în vânzări, este fost model internațional, este din Botoșani, dar de șapte ani locuiește în Cluj.

Citește și: Emoții în ”Casa Iubirii” după primul ”Te iubesc”. Bianca și Alex au dat frâu liber sentimentelor

"Știu că mă vedeți și mă auziți, sper să fiu o surpriză plăcută! Probabil vreți să aflați mai multe, dar oare sunteți pregătiți? Băieți, am venit cu gândul să vă cunosc pe toți, dar cineva mi-a atras în mod special atenția. Te aștept în camera roșie!",  a spus Aisa în camera roșie, potrivit kanald.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI