În ediția de pe 16 octombrie 2022, apar noi conflicte între concurenții de la ,,Casa Iubirii'', Ionuț și Marian.

Ionuț este dezamăgit de personalitatea Ralucăi 

Marian și Raluca fac un gest romantic, se sărută. În fața acestui gest, concurenții nu au avut o reacție pozitivă. Radu a avut tot felul de reacții față de această situație. Ionuț s-a întors cu spatele și nu s-a mai uitat la ei.

De asemenea, Larisa s-a uitat urât la amândoi de pe scaun.

Citeste si: Întorsătură de situație în Casa Iubirii: „A ales-o pe Kinga să petreacă o noapte cu ea la hotel”

„Mi se pare penibilă situația. Nu pot să văd, eu atât de multă falsitate nu pot să văd. Chiar nu pot să văd!”, a afirmat Ionuț, atunci când a fost întrebat de Andreea Mantea care este motivul pentru care s-a întors cu spatele atunci când Marian și Raluca se sărutau.

Andreea Mantea l-a dat afară din platou pe Marian

Fiind foarte tensionată de situație, Larisa și-a spus punctul de vedere pe care îl are față de Raluca.

„Eu de șapte luni în Casa Iubirii n-am avut nicio treabă cu absolut nimeni, dar pe fetița asta, și care trage și pe Marian...”, a declarat Larisa.

Marian a simțit nevoia să o apere pe Raluca.

Acesta a întrebat-o pe Larisa dacă i se pare normal să fie toți împotriva Ralucăi. Ulterior, Larisa a afirmat faptul că aceste lucruri sunt consecințele acțiunilor Ralucăi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ionuț și Marian au început să se certe. Andreea Mantea s-a enervat foarte tare și a ridicat tonul la concurenți. Aceasta le-a spus să vorbească pe rând. Observând că acest lucru nu funcționează, moderatoarea emisiunii a hotărât să îl dea afară pe Marian din platou.

Citeste si: Kinga l-a surprins pe Radu! Concurenta a luat lecții de dans în compania lui Marian: „Un cuțit în plus”. Cum a reacționat Radu

 

 

Sursa: Kanald.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si