Close sidebar
Close sidebar

Tentativa de rapire la Bacau! Un barbat a acostat o fetita de clasa a treia pe care a incercat sa o ia fortat „la Bucuresti”

O tentativa de rapire a unui copil a avut loc vineri dimineata, in apropierea scolii Alexandru Ioan Cuza, din Bacau. in jurul orei 8:00, o fetita de clasa a treia, lasata de mama in dreptul Tribunalului, la mica distanta de scoala, a fost acostata in dreptul Cercului Militar de un barbat coborat dintr-o masina. Potrivit unor surse, masina avea numere de Arges, scrie Ziarul de Bacau.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Initial, barbatul i-a cerut fetitei indicatii pentru drumul spre Autogara, dupa care i-a oferit bani, ca sa urce in masina si sa mearga la Bucuresti. Fetita a refuzat si a fugit din mainile posibilului rapitor.

Informatia a fost confirmata pentru Ziarul de Bacau de Florin Lazar, inspectorul general scolar. „Au fost instiintate organele statului. Copilul este acum in siguranta, a fost foarte bine instruit de parinti si a refuzat sa urce in masina. Este ingrijorator ceea ce s-a intamplat, vom lua si noi masuri”, a declarat inspectorul general scolar.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Sursa: ZiaruldeBacau.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI