Loteria Română spune, într-un comunicat de presă, că informațiile cu privire la Loteria de Vaccinare pot fi obținute exclusiv de pe site-urile oficiale ale Ministerului Sănătății, ale Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, precum și pe site-ul loto.ro, care au fost comunicate încă de la începutul campaniei Loteria de Vaccinare.

Citeste si: CNCAV transmite informaţii despre vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani: „Eficienţă de 90,7%”

Cum sunt păcăliți românii cu Loteria de vaccinare

Prin intermediul unor mesaje primite prin e-mail, unii români sunt anunțați că au câștigat la Loteria de Vaccinare și li se solicită, în vederea acordării câștigului, date cu caracter personal și alte elemente legate de vaccinare.

Citeste si: Prima extragere lunară și a cincea extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare au loc duminică. Ce valoare au premiile?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Atragem atentia cu privire la tentativele de inselaciune si de obtinere de date cu caracter personal prin intermediul mai multor mijloace care folosesc insemne sau simboluri ale organizatorilor Loteriei de Vaccinare (adrese de e-mail cum ar fi [email protected]

sau similare, sigla Loteriei Romane, abrevieri tip gov. s.a.). Prin intermediul unor mesaje transmise prin e-mail, destinatarii sunt anuntati ca au castigat la Loteria de Vaccinare si li se solicita, in vederea acordarii castigului, date cu caracter personal si alte elemente legate de vaccinare", se spune în avertizarea Loteriei.

Citeste si: USR susține certificatul verde obligatoriu pentru angajați și testarea periodică pe care aceștia să o suporte

Loteria de Vaccinare se desfasoara in conformitate cu Regulamentul aprobat prin ordinul comun al Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului si Ministerului Sanatatii. Regulamentul poate fi consultat pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului www.economie.gov.ro si pe site-ul Ministerului Sanatatii www.ms.ro.

Citeste si: Înșelătorii în lanț cu ocazia Black Friday. Astăzi, hackerii au lovit din nou

Loteria Română: Cetățenii să nu dea curs unor astfel de mesaje 

Rezultatele extragerilor sunt aduse la cunoștința participanților prin afișarea pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și pe site-ul Ministerul Sănătății.

"Atragem atentia tuturor cetatenilor sa nu dea curs unor astfel de mesaje sau altor tipuri de practici similare si le recomandam sa se informeze numai din surse oficiale", mai spun cei de la Loteria Română.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si