Close sidebar
Close sidebar

Teo Trandafir a trait furtuna de la Timisoara, chiar de la fata locului. "Am fost acolo, chiar in timpul urgiei - Transmit condoleante celor care si-au pierdut persoane dragi!"

O furtuna puternica a lovit ieri zona de Vest a tarii, iar cel mai afectat oras a fost Timisoara. Urgia a facut ravagii, 8 persoane si-au pierdut viata, iar alte cateva zeci au fost ranite.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vedeta Kanal D, Teo Trandafir, se afla ieri chiar in orasul de pe Bega in momentul in care natura s-a dezlantuit. Bursucu', colegul ei de emisiune i-a pus o intrebare la care ea a raspuns cu sinceritate.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Am auzit ca ai fost la un pas de moarte acolo!", a fost intrebarea. "Da, am fost chiar acolo, in timpul urgiei. Condoleante pentru cei care si-au pierdut persoane dragi in nenorocirea care s-a abatut in acea parte a tarii", a spus Teo.

Autoritatile incearca acum sa evalueze pagubele produse de furtuna de ieri. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI