Invitată în platou alături de mama să, micuța în vârstă de zece ani a mărturisit că are câteva întrebări nu tocmai comode pentru celebra prezentatoare și nu a ezitat să i le adreseze. 

Ce întrebări i-a pus micuța lui Teo?

Teo Trandafir: "Eu voiam să fiu cântăreața, îmi doream să fiu Angela Similea"

Teo Trandafir: "Eu voiam să fiu cântăreața, îmi doream să fiu Angela Similea"

[Sursa foto: Kanal D]

Micuța domnișoară a dorit să afle când și-a dat seama Teo că își dorește o carieră în televiziune.

 " Niciodată.

S-a întâmplat. Eu nu am crezut vreodată că voi ajunge aici, pentru că eu am făcut întotdeauna pași mici privind în jos să nu mă împiedic. Și m-am trezit că făcând mulți pași mici, mulți pași mici, am ajuns într-un loc pe care deja nu-l mai recunoșteam și m-am trezit cu emisiunea care îmi purta numele. Dintr-o dată așa s-a întâmplat, fără să am speranțe foarte mari. Eu voiam să fiu cântăreața, îmi doream să fiu Angela Similea, aveam alte lucruri în cap", a mărturisit Teo Trandafir.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citește și: Teo Trandafir a avut parte de o farsă de zile mari din partea echipei emisiunii “Teo Show”. “Am început să strig: Regia, regia, mă aude și pe mine cineva?”

 Că un veritabil jurnalist, Riana a continuat tiradă întrebărilor adresate celebrei prezentatoare TV și a dorit să afle și dacă există întâmplări care mai scapă de sub control.

,,Mergi mai departe cu elegantă" 

"Se întâmplă să iasă o glumă foarte bună, alteori îți mai "alunecă piciorul" și iese o plăcintă.(...) Treci mai departe, zâmbești, te faci că nu ai observat că să nu pui invitatul într-o situație în care nu ar vrea să fie pus.

Mergi mai departe cu elegantă".

 Nu ratați în fiecare zi de sâmbătă și duminică, începând cu ora 10.00 emisiunea "Teo Show", la Kanal D.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezvăluri incendiare la "Foarte des mi s-a căutat în telefon, însă nu s-a găsit ceva compromițător niciodată"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si