Cele două vedete au intrat în studioul Radio Impuls în timpul emisiunii "Bară la bară" cu un delicios tort și cu urări frumoase pentru toți cei ale căror voci ne aduc zi de zi bună dispoziție, muzică bună și informații utile pe calea undelor.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezvăluri incendiare la "Foarte des mi s-a căutat în telefon, însă nu s-a găsit ceva compromițător niciodată"

"Tu ești sărbătoritul împreună cu toți colegii tăi de la radio pe care îi felicităm indiferent de stația unde lucrează. Ne-am gândit să vă aducem tort, bucurie, dulceață și un zâmbet pe față pe care îl meritați mai mult decât oricine altcineva",  a fost urarea adresată de Teo Trandafir colegilor de la Radio Impuls, dar și tuturor celor pe care nu îi vedem dar îi auzim zilnic acasă, în mașină sau la serviciu.

Citește și: Teo Trandafir: “Se întâmplă lucruri pe care eu nu le-aș rata …”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Radioul a fost dintotdeauna un liant între public și artiști. Teo Trandafir a intrat în casele oamenilor în primul rând ca om de radio, în 1990, când suport de stocare era banda de magnetofon și oamenii de radio erau adevărați pionieri pe care îi uneau pasiunea pentru muzică și dragostea pentru oameni. Cunoscuta prezentatoare TV și-a amintit cu drag cele mai frumoase momente pe care le-a trăit ca om de radio, mai ales că un astfel de moment a dat naștere "brandului" Teo Trandafir.

Citește și: ”Teo Show”, sâmbătă și duminică, de la 10

"Momentul cel mai drag din radio, pe care îl recuperez în fiecare zi, este faptul că eu am uitat într-o zi, complet, cum mă cheamă. La finalul știrilor trebuia să mă prezint Teodora Trandafir. Și eram cu o colegă, zic numele întreg al colegei și pe foaie scria T.T. In acel moment m-am intrebat <cum Dumnezeu mă cheamă?>. Noroc că ea s-a prins, a împins în buton cu degetul și a zis <Teo Trandafir, va mulțumesc pentru atenție și va doresc un weekend plăcut în continuare>. De atunci am rămas Teo Trandafir.(...) Mie toată lumea îmi spunea Teo, mă știa de Teo, eu nu răspundeam la Teodora",  a rememorat cu umor cunoscuta prezentatoare a emisiunii" Teo Show".

Citește și: Teo Trandafir a avut parte de o farsă de zile mari din partea echipei emisiunii “Teo Show” “Am început să strig: Regia, regia, mă aude și pe mine cineva?”

Cu mult umor și bună dispoziție și îndrăgita artistă Alexandra Ungureanu  a depănat amintiri legate de debutul său ca artist pe calea undelor.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Cancerul corupției din spitalele din România

" Cât am plâns eu la prima mea piesă! Prima, cu vocea mea, pentru că ele nu îmi aparțineau,  (n.r. canta cu trupa Sistem in 2001), "Emoții". Uite, "Emoții", o piesă bună cu care să începi o carieră",  a spus artista la "Bară la bară".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si