Close sidebar
Close sidebar

Teodor Emi l-a desființat pe Mircea Badea după prima bătaie pe care i-a dat-o: ”Tare în gură doar de la distanță. E zombie, lingău până la moarte!”

După prima corecție aplicată lui Mircea Badea, Teodor Emi l-a desființat pe realizatorul tv.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Acum câteva zile, lui Teodor Emi i-au trebuit doar 5 secunde să-l pună la podea pe Mircea Badea, într-o revanșă acordată pentru lupta din 2014. Acum 5 ani, Teodor Emi a stat în ring numai o repriză și un pic, după care moderatorul tv s-a recunoscut învins, în repriza a doua, prin KO tehnic.

Citeste si: MIRACOL în cazul lui Bogdan! S-a nscut a doua oară! Tânărul de 20 de ani a fost salvat de medicii din Turcia! Mesajul SUPERB transmis de familie!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dacă după victoria recentă Teo Emi a fost elegant în exprimare la adresa celebrului său adversar, în 2014 Emi s-a dovedit mult mai virulent. Atunci, sportivul a postat o caricatură cu un zombie ce stă în fața unui calculator, sugerând că acesta este Mircea Badea:  “Recunoasteti personajul (indicii: freza obosita din anii ’80, plin de riduri, rau doar in fata ecranului)”.

Întrebat de un prieten , “Este vorba de M.B?”,  Teo a raspuns atunci:  “Chiar el…Tare in gura doar de la distanta. E zombie, lingau pana la moarte. Eu il mai iau la misto cand imi aduc aminte. Daca-l bag prea mult in seama ii fac audienta”.

Citeste si: Leo Iorga trece prin momente grele. Artistul a primit o veste copleșitoare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI