Close sidebar
Close sidebar

Teodor Melescanu e ministru, dar si pensionar! La 75 de ani, pensia lui este de aproape 7.000 de lei

Din ianuarie, Teodor Melescanu este din nou ministru de Externe.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din declaratia de avere depusa la inceputul anului, la Ministerul de Externe, veniturile lui Melescanu au fost de 226.309 lei, provenind din mai multe surse.

O buna parte din bani au provenit insa din pensia MAE, aceasta fiind anul trecut de 81.800 de lei, ceea ce ar insemna circa 6.800 de lei. La aceasta suma s-au mai adaugat indemnizatia de parlamentar in valoare de valoare de 49.177 de lei, dar si salariul de profesor de la SNSPA (46.304 lei) si Hyperion (49.028 de lei).

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Anul acesta, Teodor Melescanu nu si-a depus inca declaratia de avere, dar conform grilei de salarizare, ministrii castiga lunar circa 14.000 de lei. Suma aceasta se adauga la pensia pe care Teodor Melescanu o incaseaza de cativa ani. 
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI