Tensiunile au ajuns la cote maxime în „Casa iubirii”, de această dată între Moldo și Antoni, care au avut un schimb de replici. Mărul discordiei a fost chiar Teodora.

Înainte să intre în „Casa iubirii”, Teodora a recunoscut că a avut o tentativă de cunoaștere cu Antoni, între care s-au consumat doar câțiva pupici. Întrebați de nenumărate ori dacă între e a fost ceva mai mult de atât, Teodora a răspuns de fiecare dată negativ, însă Antoni ar fi lăsat, în opinia lui Moldo, de interpretat.

De aici și până la un întreg schimb de replici între cei doi nu a fost decât un pas.

Citește și: VIDEO Casian a vorbit despre venirea în „Casa iubirii” a mamei copilul lui! Concurentul încă mai are sentimente pentru fosa iubită? „Nu pot să-i controlez viața”

Moldo și Antoni, schimb aprins de replici din cauza Teodorei

Moldo nu s-a mai abținut și i-a spus verde în față lui Antoni care este deranjul său, doar că situația a escaladat rapid. Având în vedere că acum este iubita lui, concurentul a ținut să precizeze faptul că, în mod intenționat, Antoni ar vrea să dea de înțeles că între el și Teodora a fost ceva mai mult de atât.

Antoni: „Altă frustrare de a ta este că am interacționat cu Teodora în trecut.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Moldo: „Frustrarea mea știi care e? Că de când a venit aici ai lăsat loc de interpretat în ceea ce o privește pe Teodora. Asta e. De când ai venit aici, tu niciodată n-ai zis că nu e așa.”

Antoni: „Cum de nu te-ai trezit până acum să zici lucrurile astea? Te-ai trezit abia acum.”

Moldo: „Pentru că m-ai întrebat acum, de aia. Dacă nu mă întrebai, nu ziceam. E un deranj.”

Antoni: „Te exprimi greșit.”

Moldo: „Da, îmi pare rău, trebuie să mai învăț de la tine, că tu ai un vocabular pe măsură. Mereu lași loc de interpretări și mereu ai pus-o pe fata asta într-o postură mai greșită.”

Citește și: VIDEO Robi, luat la rost chiar de prietenii săi. Sebastian s-a săturat de glumele lui și reacționează dur: „Faci pe aici numai ce te taie capul”. Începe un nou război în ”Casa iubirii”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si