O bătrână din Arizona a împlinit vârsta de 101. Ea a dezvăluit cum a reușit să ajungă până la acești ani. Astfel, femeia a mărturisit că o băutura minune ar fi ajutat o să trăiască atât. Americanca a spus și care este pasiunea sa cea mare.

Citește și: Momente dramatice la Campionatul Mondial de la Budapesta. Înotătoarea Anita Alvarez a leșinat în bazin

Bătrâna ar fi reușit să ajungă la vârsta de 101 ani cu ajutorul unei băuturi minune, iar acum spune tuturor care este.

Ce consumă femeia de atâția ani

Artista Mary Flip a mărturisit tot la petrecerea organizată alături de familie și prieteni, de pe 2 noiembrie, potrivit presei internaționale.

Femeia este născută în 1921, iar de atunci a trăit multe experiențe. Ea s-a mutat în Mexic pe când avea doar 18 ani. Însă, un moment dureros a fost după ce a trebuit să treacă prin suferința provocată de pierderea atât a mamei sale, cât și a surorii ei, din timpul Marii Crize Economice.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO| Dansul mirilor cu o mireasă fără picioare. Scene emoționante

Când s-a mutat în Mexic, Mary și-a cunoscut soțul. Ei s-au mutat împreună în Chicago, acolo unde femeia s-a dedicat artei. Mai mult de atât, tot în acest loc, ea a devenit mamă pentru prima dată.

Femeia a mărturisit că tequila este secretul unei vieți lungi. De-a lungul vieții sale, Mary a trecut prin mai multe greutăți.

Pe lângă Marea Criză Economică, ea a supraviețuit și războaielor, dar și pandemiei de coronavirus.

„Oh, secretul meu. Hmm, nu știu. Tequila", a dezvăluit Mary Flip, potrivit presei internaționale.

Citește și: Dieta strictă a lui Vladimir Putin! Președintele Rusiei are un meniu la care nimeni nu se aștepta

Băutura alcoolică o ține în viață pe Mary. Totuși afirmă că dragostea ei pentru artă a ajutat-o foarte mult ​​în creșterea celor șase copii pe care îi are.

Citește și: Eclipsa de Soare 25 octombrie 2022. Vezi ce tip de eclipsă este și dacă va fi vizibilă de la noi din țară

„Îmi place foarte mult să desenez. Și am putut să-mi dau seama că lucrurile se schimbă chiar dacă le desenezi. Așadar, am putut să le dezvolt și să le fac să pară reale. Mi-a luat timp, dar nu aveam altceva de făcut decât să cresc o grămadă de copii.", a mai dezvăluit artista.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si