Testele de inteligență și de atenție sunt foarte apreciate la nivel internațional, pentru că prin acestea cei care încearcă să le rezolve sunt puși la încercare. Prin astfel de teste este verificată inteligența, coeficientul IQ, puterea de concentrare și multe altele.

De aceea, pentru astăzi vă propunem un test care nu poate fi rezolvat fără atenție sporită. Timpul este foarte limitat, astfel că nu multe persoane pot să rezolve acest puzzle.

Citește și: TEST bazat pe o iluzie optică. Ce vezi prima dată în imagine îți dezvăluie dorințele secrete

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede- wowbiz.ro

Citeste si: Un trib complet izolat de restul lumii a ucis cu arcuri și săgeți doi tăietori de lemne în Pădurea Amazoniană- antena3.ro

test iq, test atentie, flori, crab

Poți să găsești vietatea din imagine? 

[Sursa foto: Dudolf]

Găsește crabul din imagine în doar câteva secunde 

În cadrul provocării dea astăzi trebuie să găsiți crabul care este ascuns în multitudinea de flori din imaginea de mai sus. Este foarte important ca răspunsul corect să fie găsit în mai puțin de 15 secunde. Timpul este extrem de limitat, astfel că acest test poate fi rezolvat doar de cei care au cu adevărat ochi de vultur și care pot să analizeze foarte repede fotografia fără să-și piardă concentrarea.

Găsirea crabului într-o perioadă atât de limitată de timp este un semn al inteligenței ridicate, a abilităților cognitive ascuțite, a unei puteri de observare crescută și a abilității de a putea acționa sub presiune și în situații care pot fi tensionate.

Persoanele cu IQ ridicat posedă adesea abilități excelente de recunoaștere a modelelor care se repetă și pot identifica rapid anomaliile care pot să apară în acestea.

Rezolvare: În cazul în care nu ai reușit să găsești răspunsul în cele 15 secunde puse la dispoziție poți consulta imaginea de mai jos, în care poziția crabului este scoasă în evidență. Tu ai reușit să îl găsești? 

Pentru mai multe teste de inteligență și atenție vizitează Știrile Kanal D.

Citește și: Ai un IQ peste medie dacă reușești să vezi "greșeala" din imagine în mai puțin de 10 secunde

test iq, test atentie, flori, crab

Ai reușit să dai răspunsul corect? 

[Sursa foto: Dudolf]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si