Iluziile optice te testează din mai multe puncte de vedere, iar rezolvarea acestora te ajută să îți dezvolți abilități elementare și mintea și să îți dai seama cât de repede poți să găsești răspunsul la anumite probleme.

Creierul uman privește diferit iluziile optice, în funcție de unghiul imaginii și de ceea ce persoana caută în aceasta. Doar oamenii care sunt foarte inteligenți și atenți pot să rezolve aceste puzzle-uri într-un timp record, de câteva secunde.

Citește și: TEST: Cât ești de deștept? Reușești să afli care este ușa care se deschide cu cheia din imagine, în 8 secunde?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce a atacat Israelul cu forțe terestre Libanul. Premierul Benjamin Netanyahu: ”Trăim momente de răscruce”- wowbiz.ro

test iq, test atentie, test inteligenta

Poți să găsești intrusul din imaginea de mai sus în doar 5 secunde? 

Imaginea de mai sus reprezintă un test bun atât pentru adulți, cât și pentru copii. Desenul ilustrează o zi ploioasă, în care mai multe persoane au ieșit la plimbare. Chiar dacă în imagine se văd cu ușurință mai multe animale, precum un melc și un câine, pentru a rezolva acest test de atenție trebuie să găsești broasca.

Chiar dacă pare un test banal, trebuie să ai în vedere faptul că ai la dispoziție doar 5 secunde pentru a da răspunsul corect. Privește cu mare atenție imaginea și ai grijă să te încadrezi în timpul dat. Mult succes! 

REZOLVARE: Dacă ai reușit să găsești broasca în doar câteva secunde, felicitări! Înseamnă că ai calități deosebite și abilități pe care nu le posedă oricine.

În cazul în care nu ai reușit să o găsești, nu trebuie să îți faci griji, pentru că este încercuită în imaginea de mai jos. 

Mai multe teste de inteligență, atenție și iluzii optice care o să-ți pună mintea la încercare găsește pe Știrile Kanal D

Citește și: TEST IQ: Găsește clopoțelul care se ascunde printre chei. Doar cei cu ochi de vultur pot să o facă în mai puțin de 5 secunde

test iq, test atentie, test inteligenta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si