Testele de personalitate sunt preferate de o mulțime de oameni, care vor să afle ce dezvăluie răspunsurile pe care le dau la acestea. Răspunsurile la testele de personalitate pot scoate la iveală o mulțime de detalii despre trăsăturile celor care le realizează.

Mai jos este prezentat un test de acest fel. Răspunsul pe care îl alegi dă multe detalii despre tine.  

pisica, test iq, test de personalitate

Pisica urcă sau coboară? 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Cățelușii care vor să își găsească un cămin au devenit modele! Animăluțele au pozat pentru ca cineva să le vadă și, în viitorul apropiat, să le adopte.

Pisica urcă sau coboară? Ce spune varianta pe care o alegi despre tine

Pisica din fotografia alb-negru de mai sus urcă sau coboară scările? În imagine apar două elemente: Felina- care este evident că se află în mișcare și scările. Este foarte important să analizați cu atenție imaginea și să oferiți răspunsul pe care îl considerați corect. Iată ce spune acesta despre personalitate, felul în care abordăm viața și obstacolele care ne ies în cale.

La acest test de personalitate  nu există un răspuns considerat corect sau greșit. Cei care spun că pisica urcă scările sunt considerate persoane care nu acordă foarte multă atenție detaliilor. Poate fi vorba despre persoane dezordonate, uneori chiar naive.

Sunt persoane optimiste, care nu privesc lucrurile în profunzime, mereu pline de viață și pozitive.

Pe de altă parte, cei care spun că felina coboară scările sunt persoane meticuloase, care acordă o atenție sporită detaliilor, în special celor pe care alții nu le observă. Sunt considerate persoane pragmatice, ușor pesimiste, întotdeauna pregătite în cazul în care lucrurile nu iau o turnură pozitivă.

Citește și: VIDEO Ce înseamnă cu adevărat să ai un animal de companie? Andrei Roșu și Georgiana Preda au explicat acest lucru

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si