Mulți oameni cred că pot să rezolve ușor probleme și că au abilități excelente de observare, dar e chiar așa? Pentru astăzi îți propunem o iluzie optică, care te va pune la încercare.

Chiar dacă pare foarte ușor, nu e nici pe departe așa. Nu multă lume poate să ducă la bun sfârșit un astfel de test de atenție și concentrare.

Citește și: Poți să găsești singura eroare din iluzia optică în maxim 5 secunde? Unde se află numărul 525?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Povestea soților care au dat lovitura cu o afacere cu plante exotice în România. Florida și Mihai cresc măslini și palmieri, la Homorog- antena3.ro

Citeste si: Criminalist la serviciu, consumator și traficant de droguri în timpul liber. Metoda prin care un polițist își fenta colegii- wowbiz.ro

test iq, iluzie optica, test atentie

 

Găsești elefantul din imagine? Ai doar 8 secunde la dispoziție să dai un răspuns

Privește cu mare atenție imaginea de mai sus. Se observă doi copaci, două căsuțe, un gard, păsări și pământ. Chiar dacă la prima vedere nu pare, în imagine se ascunde un elefant.

Încearcă să te concentrezi și să găsești animalul care e chiar în fața ochilor tăi. Nu uita, ai doar 8 secunde la dispoziție pentru a da un răspuns.

Rezolvare: Dacă ai reușit să găsești elefantul, felicitări. Dacă nu, poți să privești imaginea de mai jos, unde este încercuit. 

Mai multe teste IQ, iluzii optice și probleme care îți pun mintea la încercare găsești pe Știrile Kanal D

Citește și: Test de perspicacitate. Unde se află cheia uitată pe cutii? Ai doar 7 secunde să bați recordul

test iq, iluzie optica, test atentie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si