Iluziile optice oferă o modalitate distractivă și provocatoare de a-ți antrena mintea, scrie Jagran Josh.

De regulă, aceste imagini sunt create să îți ducă în eroare ochii și să îți scadă nivelul de atenție. Experții în psihologie îți cer să vezi ceva ce nu este imediat evident.

Poți să descoperi oaia ascunsă în imaginea de mai jos?

Ai maxim 10 secunde la dispoziție să demonstrezi că IQ-ul tău depășește media oamenilor.

Poți să găsești oaia ascunsă?

Test IQ. Poți să descoperi oaia ascunsă în iluzia optică 

Test IQ. Poți să descoperi oaia ascunsă în iluzia optică 

[Sursa foto: Facebook]

Rezolvarea iluziilor optice necesită concentrare la nivel înalt, abilități de observare ascuțită și, uneori, creativitate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Pentru cei care excelează în rezolvarea iluziilor optice, acesta este adesea un semn de IQ excepțional și de o atenție deosebită la detalii.

Aceste puzzle-uri ale minții nu sunt doar distractive, ci și o modalitate excelentă de a-ți testa și îmbunătăți abilitățile de observare și atenția la detalii.

Citește și: TEST: Cât ești de deștept? Reușești să afli care este ușa care se deschide cu cheia din imagine, în 8 secunde?

Iluziile optice cu figuri ascunse îți cer să privești dincolo de ceea ce este evident și să observi diferențe subtile de forme, culori și linii.

Chiar dacă nu ai reușit să te încadrezi în cele 10 secunde propuse de experți, nu ceda. Continuă să exersezi și urmărește cum îți cresc abilitățile de observație!

Iată soluția la iluzia optică de mai sus:


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si