Rezolvarea puzzle-urilor cu imagini poate scoate la iveală cu ușurință cât de inteligentă este o persoană și ce fel de abilități are. 

Experții cred că abilitatea de a identifica rapid detalii ascunse, cum ar fi un șoarece într-o bucătărie aglomerată, este un semn al abilităților cognitive ascuțite și al unui IQ impresionant.

Citește și: TEST IQ: Găsește clopoțelul care se ascunde printre chei. Doar cei cu ochi de vultur pot să o facă în mai puțin de 5 secunde

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

test iq, test atentie, test inteligenta

Poți să rezolvi testul de inteligență și de atenție de astăzi? 

Pentru astăzi îți propunem un test de atenție de tip puzzle, care la prima vedere pare extrem de simplu și ușor de rezolvat, dar care poate să îți pună cu adevărat bețe în roate. Privește cu mare atenție imaginea de mai sus și încearcă să găsești șoarecele care se ascunde în bucătăria desenată.

Încearcă să acorzi mare atenție detaliilor și să privești cu atenție fiecare colț. Mare atenție însă, pentru că timpul pe care îl ai la dispoziție este extrem de limitat. Pentru a rezolva testul de inteligență ai la dispoziție doar 12 secunde. 

Rezolvare: În cazul în care ai reușit să găsești șoarecele din imagine, felicitări! Nu foarte multă lume poate să facă acest lucru.

În cazul în care nu l-ai găsit, acesta este încercuit în imaginea de mai jos. 

Găsești mai multe teste de atenție și de inteligență pe Știrile Kanal D.

Citește și: TEST IQ: Poți să găsești creionul ascuns printre morcovi? Doar geniile reușesc în mai puțin de 6 secunde

test iq, test atentie, test inteligenta


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si