In urma cu ceva timp s-a vorbit despre testamentul Ionelei Prodan, un subiect abordat chiar de cantareata de muzica populara, care in prezent este internata in stare grava la Spitalul Elias, diagnosticul fiind cancer pancreatic. 

Testamentul Ionelei Prodan. Nepotii vor primi cate 30.000 de euro

„Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa mai negândit, decât de mine.

Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoţi nu am împărţit, le-am pus bani pe numele lor şi, când vor face 18 ani, să deschidă contul. Am trei de la Ana şi una micuţă la Vegas. Am patru nepoţi. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”,  a dezvaluit Ionela Prodan.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Testamentul Ionelei Prodan. Cantareata are 1,4 milioane de euro in conturi

Averea care se regaseste in testamentul Ionelei Prodan este cunoscuta, pentru ca mama Anamariei si-a publicat declaratia de avere in octombrie 2016, cand a candidat pentru Senat, din partea PSD Covasna.

Ionela Prodan avea aproximativ 1,4 milioane de euro in conturi. Daca va da fiecarui nepot cate 30.000 de euro, inseamna ca fetele sale, Ana si Anamaria, vor imparti restul de 1.280.000 de euro, adica 640.000 de euro de fiecare. Tot ele vor imparti, probabil, cele doua terenuri, un  apartament si 3 vile aflate pe numele mamei lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si