Close sidebar
Close sidebar

Testul brânzei: cum îţi dai seama că brânza pe care ai cumpără-o este naturală!

Există atâtea produse alimentare pe piaţă, încât devine foarte greu să alegi unul sănătos. Acest lucru este valabil şi în cazul brânzeturilor.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Poţi recunoaşte foarte uşor o brânză care conţine grăsimi vegetale şi care nu este deloc sănătoasă pentru tine.

Citeste si: Salata boeuf. Cea mai bună rețetă. Greșeala pe care o fac mulți când o prepară

Citeste si: S-a aflat de ce boală suferă Florin Salam. Motivul pentru care artistul refuză să fie operat de medici: „Nu sunt vești bune”- kanald.ro

Citeste si: Concedieri masive. Angajații care rămân fără loc de muncă la început de an. Posturile, reduse cu 24%- wowbiz.ro

Citeste si: ”Uimitor și îngrozitor”. Cum au reușit două orci, cu o slăbiciune pentru ficat, să decimeze cea mai mare populație de rechini albi- antena3.ro

Se va sfărâma atunci când o tai (acest element nu se aplică în cazul brânzeturilor tari) şi se va usca şi se va crăpa atunci când nu este lăsată în ambalaj.

Citeste si: Conopida. Cum o alegi și cum o prepari corect

Pentru a testa dacă brânza este naturală, lasă o bucată la temepratura camerei. Un produs de calitate va deveni mai moale, însă dacă observi că se usucă şi începe să apară umezeaza la suprafaţă lui, aruncă-l urgent, scrie  girly.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI