Poţi recunoaşte foarte uşor o brânză care conţine grăsimi vegetale şi care nu este deloc sănătoasă pentru tine.
Citeste si: Salata boeuf. Cea mai bună rețetă. Greșeala pe care o fac mulți când o prepară
Citeste si: Cine este și cum arată Alina, soția lui Gabriel Cotabiță: „I-am dat un mesaj pe Facebook, ca un fan obișnuit”- kanald.ro
Citeste si: Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu puțin timp înainte ca artistul să moară: „Era riscant”- wowbiz.ro
Citeste si: Ce avere are Călin Georgescu, candidatul care a provocat cea mai mare surpriză la alegerile prezidențiale- antena3.ro
Se va sfărâma atunci când o tai (acest element nu se aplică în cazul brânzeturilor tari) şi se va usca şi se va crăpa atunci când nu este lăsată în ambalaj.
Citeste si: Conopida. Cum o alegi și cum o prepari corect
Pentru a testa dacă brânza este naturală, lasă o bucată la temepratura camerei. Un produs de calitate va deveni mai moale, însă dacă observi că se usucă şi începe să apară umezeaza la suprafaţă lui, aruncă-l urgent, scrie
girly.ro.