Iluzia optică de mai jos a suscitat discuții pe rețelele sociale, mulți internauți fiind uimiți de "precizia uluitoare" cu care descrie anumite trăsături de personalitate.

Întrebarea pe care a pus-o creatoarea de conținut Mia Yilin pe pagina ei de Tiktok a fost: "Ce vezi prima dată în imagine?"

Citește și: Ai un IQ peste medie dacă rezolvi acest test. Poți găsi litera ascunsă în maxim 9 secunde?

Vezi un rechin sau o mulțime de bărci? În funcție de răspunsul dat la această iluzie optică, diferă lucrurile care te așteaptă până la finalul acestui an, susține Mia Yilin. 

Mia Yilin, expertă în iluzii optice 

[Sursa foto: TikTok]

Această iluzie optică distractivă pretinde că poate prezice cum va fi restul anului pentru tine în funcție de personalitatea ta.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Spectatorii se uită mai întâi la imaginea cu dublă perspectivă și decid ce văd înainte de orice- un rechin cu dinți mari sau bărci care se apropie de o peșteră.

După ce creatoarea de conținut a oferit explicațiile cu privire la fiecare imagine, un utilizator a scris în secțiunea de comentarii: „Această descriere se potrivește în cazul meu, e o analiză ciudat de precisă”. Altcineva a comentat: „Wow, asta a fost atât de adevărat!”  

@mia_yilin What’s the first thing you see in this picture? #personalitytest #phycologyfacts #entertainment #trending #funfacts #fengshui #fortune #relationship #wealth #fyp #fypシ #chinesewithmia #mia_yilin #china #chinese #Asian #learnontiktok ♬ original sound- Mia Yilin 💖

Ai văzut prima dată bărcile? Ce spune asta despre tine

Dacă ai văzut prima dată bărcile, ești admirat pentru etica și ambiția ta în muncă. Ești o persoană care privește spre viitor și lucrează mereu spre un obiectiv pentru a-ți îndeplini visele, spune Mia Yilin.

Cu toate acestea, uneori te simți neîncrezător și neapreciat, așa că eziți să iei decizii, deoarece nu-ți place să te simți nesigur cu privire la viitor.

Mia a spus: „Veți întâlni în curând pe cineva care îți va oferi mult sprijin și ajutor... până acum ai fost nerăbdător să te confrunți cu necunoscutul și tocmai din acest motiv ai respectat mereu așteptările celor din jur".

Experta în psihologie a adăugat: „Vrei să-ți schimbi viața în bine, iar această persoană te va ajuta să faci asta!”

Testul care îți spune "cu o precizie uimitoare" cum va fi sfârșitul anului 2023. Ce vezi în această iluzie optică?

Ce vezi prima dată în această iluzie optică?

[Sursa foto: TikTok]

Ai văzut rechinul prima dată? Ce înseamnă asta

Dacă ai văzut prima dată rechinul din imagine, înseamnă că ești o persoană sociabilă și prietenoasă care încearcă să se înțeleagă cu toată lumea.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Ai reputația de a fi foarte responsabil și de a munci mereu din greu, motiv pentru care este foarte probabil să ai succes când vine vorba de cariera ta.

Mia Yilin spune că este posibil să apară mai multe oportunități pentru tine în viitorul apropiat.

"Anul acesta a fost destul de dificil pentru tine, dar lucrurile se vor întoarce spre bine în curând. Ești un om valoros pentru orice echipă. În timp ce ultimele șase luni au fost destul de stresante, restul anului va fi mult mai bun pentru tine și multe dintre visele tale se vor împlini".

Rămâne de văzut dacă lucrurile vor sta chiar așa. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si