Iluziile optice ne testează atenția și ne pun la mare încercare capacitatea de a ne concentra în totalitate asupra unui anumit lucru. Testele de atenție sunt foarte apreciate, în special datorită dificultății pe care o presupun pentru cel care încearcă să le rezolve.

Pentru astăzi vă propunem un test care la prima vedere poate să pară extrem de simplu, însă nu este nici pe departe așa.

Trebuie să găsiți pisica care „se ascunde” în imaginea de mai sus. Aceeași pisică este vizibilă și în fotografia de mai jos. Mare atenție însă, pentru că timpul este extrem de limitat. Pentru a trece testul trebuie să descoperiți felina în mai puțin de 5 secunde.

Citește și: TEST DE ATENȚIE: Doar cei mai inteligenți oameni pot să își dea seama în 8 secunde care pașaport este fals

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

test iq, test atentie, test inteligenta

Ai reușit să găsești pisica? Iată unde se află animalul de companie

În cazul în care nu ați reușit să descoperiți pisica în timpul extrem de limitat nu trebuie să intrați în panică.

Animalul de companie este încercuit cu roșu în imaginile de mai jos. După cum se observă, felina stă între bucățile de lemn din imagine. Fiind multe zone cu umbră în fotografii, iar patrupedul fiind negru, este foarte ușor ca pisica să fie confundată cu o simplă umbră. 

În cazul în care ați reușit să descoperiți unde se află pisica, felicitări! Nu foarte multe persoane pod să ducă la capăt un astfel de test în timpul extrem de limitat care a fost pus la dispoziție.

Înseamnă că aveți o putere de concentrare fenomenală și sunteți foarte atent la lucrurile din jur și că aveți ochi de vultur. 

Mai multe teste de atenție și inteligență găsiți pe Știrile Kanal D

test iq, test atentie, test inteligenta

Citește și: TEST de personalitate. Ce vezi prima dată în această imagine? "Predicțiile" despre latura ta ascunsă te vor surprinde

test iq, test atentie, test inteligenta


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si