Close sidebar
Close sidebar

Texas: Cinci persoane au fost ucise, iar alte 21 rănite în urma unui atac armat

Patru persoane au fost ucise, sâmbătă, iar alte 21 au fost rănite, după ce un bărbat de 30 de ani a deschis focul la întâmplare în localităţile Midland şi Odessa din Texas. Atacatorul a fost ucis, informează Reuters.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Suspectul a deturnat o maşină a poştei americane şi a deschis focul asupra poliţiştilor, a persoanelor aflate în trafic şi la cumpărături în week-end-ul prelungit ca urmare a sărbătorii Zilei Muncii, înainte de a fi împuşcat şi ucis în parcarea unui complex cinematografic din Odessa, conform poliţiei.

Iniţial, autorităţile au crezut că este vorba de doi atacatori la volan, dar şeful poliţiei din Odessa, Michael Gerke, a informat că ar fi fost doar unul.

Citeste si: Pensiile cresc începând de astăzi. Valoarea punctului de pensie ajunge la 1.265 de lei

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Văduva lui Bogdan Gigină și-a refăcut viața? Mama polițistului mort, mesaj bizar: ”Două nunți și o înmormântare în nici 4 ani?”

Suspectul venea dinspre Midland şi se îndrepta spre Odessa pe autostrada interstatală 20, când a fost oprit la ora locală 3:17 p.m., a declarat Gerke. L-a împuşcat pe ofiţerul de poliţie, a mers apoi cu maşina spre vest pe I-20 şi a ieşit de pe autostradă la Odessa.

A condus apoi spre Home Depot, unde a deschis focul asupra trecătorilor.

"La un moment dat, suspectul şi-a abandonat maşina şi a furat o camionetă a poştei", a spus Gerke. El s-a îndreptat apoi spre est, urmărit de poliţie, şi s-a izbit de un vehicul oprit în spatele multiplexului Odessa Cinergy, unde a avut un loc un schimb de focuri cu poliţiştii în urma căruia a fost ucis.

Citeste si: VIDEO| "Lacrimi la Marea Neagra", cel mai așteptat serial al toamnei începe luni la ora 20:00

Citeste si: Un bărbat a murit la mare după ce și-a salvat copiii de la înec

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI