Close sidebar
Close sidebar

theXclusive este pe YouTube Kanal D România! Iată ce v-am pregătit zilele următoare! Fiți cu ochii pe noi!

Șase emisiuni dedicate exclusiv online vor fi difuzate zilele următoare, în premieră: “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!”

Razvan Ilie,

theXclusive este pe YouTube Kanal D România! Iată ce v-am pregătit săptămâna viitoare! Fiți cu ochii pe noi! [Sursa foto: KanalD]

DISTRIBUIE
acest articol

Ti-a ramas ecranul mic? Hai sa evadam un pic! Pe canalul nostru de Youtube gasesti acum programe noi in exclusivitate. Vă puteți delecta cu fiecare producție în parte, timp de șase zile pe săptămână. Nu ratati cel mai bogat continut exclusiv online de pe YouTube.  

Citeste si: Maurice Munteanu: ”Eram convins că toți trei din mașină au murit...”

Cu experiența unei televiziuni generaliste de succes, care și-a consolidat poziția în top trei stații TV din România, Kanal D propune o oferta diversificată de emisiuni difuzate, de această dată, exclusiv în mediul virtual, pe pagina de   YouTube a Kanal D România, în secțiunea   theXclusive. Acestea sunt producții în sine, beneficiind de decoruri speciale, în funcție de specificul fiecărei emisiuni, de echipa de producție dedicată și experiența unor prezentatori de succes.

Citeste si: Ce a pățit Cătălin Cazacu, umăr la umăr cu pompierii, astăzi în „CazaCU Muncă Grea”, pe canalul de YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive

Fie că este vorba de bucuria de a călători, preocuparea pentru cooking, pasiunea pentru muzică, poveștile intense de viață sau divertisment la superlativ, emisiunile theXclusive vor constitui o opțiune de consum adaptată unei palete vaste de preocupări, accesibilă de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei.  

Vezi mai jos ce poti viziona saptamana urmatoare pe canalul theXclusive:

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Emisiunea   “CazaCU Muncă Grea”,   difuzată în fiecare   luni, pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive, își propune să vi-l prezinte, în fiecare episod, pe   Cătălin Cazacu   ducând la bun sfârșit cele mai “murdare” și neobișnuite activități pentru el. 

În fiecare   marți  ,   Mihai Ghiță   va aborda subiecte tabu, povești de viață ieșite din comun, cu sinceritate debordantă și înțelegerea naturii umane, alături de invitații săi, vedete sau oameni necunoscuți publicului larg, în cadrul emisiunii   “În oglindă”.   

În fiecare   miercuri, Alexandra Ungureanu   dă tonul zilei, alături de invitații săi, nume puternice din showbiz, în cadrul emisiunii   “Duet cu Alexandra”.

În fiecare   joi,   privitorii emisiunii   “Well Done”   vor avea parte de un festin culinar impresionant,   Chef Florian Lazăr   va avea alături de el, în fiecare ediție, vedete care își vor dovedi îndeletnicirile în ale gastronomiei.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Vinerea   se află sub semnul “  Detectorului de minciuni  ”,   Mihai Hinda   fiind prezentatorul care va adresa invitaților săi cele mai inedite și amuzante întrebări, la care aceștia sunt nevoiți să răspundă. 

Sâmbătă   debutează cu emisiunea de călătorii, “  Călătorește, trăiește, iubește”   realizată de   Mihaela și Marian Crăciun. Cei doi neobosiți călători vor colindă în locuri extraordinare și vor oferi privitorilor sfaturi pentru o vacanță de neuitat, atât prin țară, cât și în străînătate.

Planurile de dezvoltare a diviziei de Digital Kanal D nu se vor opri aici, vor urma și alte producții exclusiv pentru online, formate proprii sau achiziții locale și internaționale. 

Citeste si: TheXclusive a fost lansat pe Youtube

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI