Close sidebar
Close sidebar

"Ți-au tremurat degetele de la picioare!" Julia și Robi, scandal monstru în "Casa Iubirii". "M-ai înjosit, promit că îți pun stop"

Relația dintre Robi și Julia a fost una dintre cele mai năbădăioase din "Casa Iubirii" de la începutul sezonului trei. Cei doi s-au tachinat constant, dar au fost și momente de apropiere și confesiune între ei. Acum scandalul pare să fi escaladat dincolo de orice certuri anterioare.

Sorin Negru,

Julia și Robi, scandal monstru în "Casa Iubirii".

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Julia a izbucnit nervos la adresa lui Robi pe care îl acuză că nu are bun simț și face totul ca să rămână cât mai mult în emisiune.

Citește și: VIDEO Imagini șocante cu Robert și Giuly, dezvăluite în gala eliminatorie din "Casa Iubirii". Au fost împreună în Italia?

Julia a fost întrebată pe conexiune de Moldo de ce este supărată, iar intervenția sarcastică a lui Robi a făcut-o să vadă roșu în fața ochilor.

"Vreau să-i spun lui Robi că din momentul de față nu mai are dreptul nici măcar să îmi rostească numele, nici măcar să se uite la mine sau să mai vorbească măcar o secundă la adresa mea", a

explodat Julia.

Julia și Robi, amenințări cu eliminarea din "Casa Iubirii"

Julia crede că Robi este primul care trebuia să zboare din emisiune. Ea îi reproșează concurentului din "Casa Iubirii" că a înjosit-o constant.

Julia: Cred că am avut foarte mult bun simț față de tine, cu toate că nu ți l-ai meritat nici măcar o secundă. Faptul că am avut ceva pentru tine nu îți dă dreptul să mă înjosești și să-mi vorbești cum ai vorbit.

Robi: Cine te-a înjosit, Julia?

Julia: Am să te rog să nu mai vorbești cu mine și despre mine!

Robi: Te înjosești singură, draga mea! Julia: Vorbesc ce vreau, fac ce vreau!

Julia: Nu ești tu cel care ar trebui să se dea pe aici corect, pentru că nu e cazul de așa ceva.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: Cel mai murdar obiect din casă: Adună până la 12 milioane de bacterii fără să-ți dai seama, iar 40% sunt rezistente la antibiotice- antena3.ro

Robi: Uite că sunt și mă dau și sunt șmecher!

Julia: Cred că ești primul care trebuia să zboare din casa asta! Ăia șmecheri nu vorbesc de șmecherie pentru că știu ce înseamnă, vorbesc doar cei care nu știu, ca tine!

Julia și Robi, amenințări cu eliminarea din "Casa Iubirii"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Julia, atac la Robi: Ți-au tremurat degetele de la picioare

Robi o avertizează pe Giulia că o va da afară în gală și nu recunoaște că el și-a dorit să stea în emisiune cât de mult se poate, ca să nu muncească.

Robi: Dacă ai pierdut contactul cu realitatea, nu mai știi ce e afară. Eu mai umblu și pe afară.

Julia: Știi care e diferența dintre noi doi? că eu știu ce e aia muncă, iar tu habar nu ai.

Robi: Nu e nicio diferență între noi doi.

Julia: Ti-ai dori să stai aici în emisiune cât am stat eu. De fiecare dată când ai fost în față, ți-au tremurat degetele de la picioare.

Robi se apără: Nu puteai să îți iei ochii de pe mine!

Cei doi concurenți își aruncă în continuare cuvinte grele, iar scandalul dintre ei pare să fie ireversibil.

Julia: Te aș ruga să vorbești despre ce vrei tu, dar nu despre mine.

Robi: Sunt în Casa Iubirii și vorbesc despre tot ce vreau eu, nu îmi pune nimeni stop.

Citeste si: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: Cel mai murdar obiect din casă: Adună până la 12 milioane de bacterii fără să-ți dai seama, iar 40% sunt rezistente la antibiotice- antena3.ro

Julia: Promit că îți voi pune stop. Am foarte mult bun simț și cred că ești conștient de treaba asta.

Robi: Nu îmi pui tu mie stop niciodată! Poți să te mai naști încă o dată și n-ai cum să îmi pui mie stop niciodată, ca să ne înțelegem cum stăm în teren.

Julia: Ți-am pus stop de câteva ori La revedere!

Robi: Nu poți să îți iei ochii după mine în nicio gală. Când stau pe lângă Teodora, te uiți la noi ca și cum e nu știu cine lângă tine, Julia.

Julia: Asta cred că e ceea ce îți dorești tu, Robi, dar eu n-am avut nici cel mai mic contact cu tine și cu Teodora în nicio gală. Stai cuminte.

Robi: Ne invadezi cu privirea, te uiți după noi.

,

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI