Pentru aceasta reteta ai nevoie de cascaval, faina, pesmet si oua.

Taie cascavalul bucatale, fie triunghuiuri, fie triunghiuri si da-l bine in faina, apoi prin ou. Pentru a iesi crocant, trebuie sa le mai treceti inca o data prin ou si pesmet. Pune bucatelele la prajit pana se rumenesc. Cu siguranta vor iesi delicioase.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini fără precedent cu suprafața Soarelui, la cea mai înaltă rezoluție de până acum: „Arată în detaliu frumusețea câmpului magnetic”- antena3.ro

Citeste si: INTERVIU. Traian Băsescu: ”Sunt cei mai slabi candidați din toate alegerile prezidențiale prin care a trecut România”- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si