Cea mai frumoasa sosea din lume, cum au descris-o nu o data strainii, zace sub gunoaie!

La disparitia lui, pun zilnic umarul mii de turisti care vin, culmea, pe Transfagarsan ca sa se bucure de priveliste, dar care lasa-n urma lor dovezi groaznice de necivilizare: resturi de mancare, pahare si peturi, sunt la tot pasul la Balea Lac!

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro


Putini sunt cei care, la plecare, mai fac un ocol, asa se face ca in vreme ce tone de gunoaie sufoca frumusetea locului, tomberoanele stau pe jumatate goale.

"E greu sa le puna intr-un sac manejaer si sa le adune. Sunt tomberoane destule sus"

Singurii care mai zabovesc pret de un minut inainte sa plece sunt cei care, manati de acelasi instinct inexplicabil, manjesc muntii cu vopsea!


Adrian David, director Salvamont Sibiu
" Vrem sa tragem un smneal de alarma asupra unui fenomen care se amplifica de la an la an. Este vorba despre faptul ca in zona inalta se arunca gunoaie peste tot  atata timp cat poate duce un amlabaj cu alimente cu lichide in rucsac, poate aduce ambalajul gol inapoi acasa"

Altfel inteleg sa respecte natura elvetienii, de pilda.

Drumul lor care traverseaza Alpii si care seamana cu Transfagarasan pare neatins de om. Amenzile ar putea fi o solutie, insa cei care strica splendoarea Muntilor Fagaras rar sunt prinsi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si