Close sidebar
Close sidebar

Tichetele de vacanta oferite de Guvern au scumpit pretul cazarilor! De ce s-a intamplat asta?

Datorita tichetelor de vacanta primite de bugetari, litoralul si valea prahovei vor fi pline de turisti de Pasti si de intai Mai.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Hotelierii, incurajati de faptul ca cererea e mai mare ca niciodata, au marit, insa, preturile la cazare. Iata cat mai costa acum ultimele camere ramase la mare si la munte.

Citeste si: Un milion si jumatate de oameni pot ramane oricand fara apa calda, agent termic, dar si fara energie electrica! Ce se intampla in subteran la RADET

Muzica valurilor de la tarmul marii va disparea in minivacanta de Pasti si Intai Mai. Plajele se vor umple cu turisti care abia asteapta sa-si faca noi amintiri la rasarit. La mare sunt asteptati mii de turisti, dar camere mai sunt putine....si SCUMPE!

Cererile catre agentiile de turism au fost, in unele cazuri, mai mari decat oferta. Asta, datorita tichetelor de vacanta primite de romanii care lucreaza la stat. Tocmai pentru ca e bataie pe locurile de la mare, hotelierii au marit tarifele.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Marian, românul care și-a ucis partenera pentru că nu a spălat vasele, a fost condamnat la închisoare. Ce pedeapsă a primit

Plin va fi si la munte. Ca de fiecare data, romanii aleg tot Valea Prahovei, oricat de aglomerata ar fi. Pe langa bucate alese, hotelierii isi asteapta oaspetii cu tot felul de surprize. Pachetele se vand indiferent de pret.

Acesta este primul an in care hotelierii din Poiana Brasov accepta si turistii care vin cu tichete de vacanta. Asadar, o sa aiba plin de sarbatori!

Citeste si: Pedeapsa pe care a primit-o fiul de medic care i-a zdrobit capul prietenului cu un ciocan

Pe masura ce locurile de cazare la munte si la mare se ocupa, si preturile ultimelor pachete vor creste substantial

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI