Tânăra care şi-a pierdut viaţa în accidentul de pe DN 7 era profesoară la Şcoala „M. Eminescu” din Arad și avea doar 24 de ani.

Citește și: Noi detalii în cazul șoferului care a ucis o fetiță de 13 ani pe trecerea de pietoni. Adrian Cuculis: ,,Condamnare de 3 ani cu suspendare pentru șoferul din Târgoviște, care rula cu peste 120 km/h''

Autoturismul celor două surori, lovit de buldozerul căzut pe carosabil în dreptul localității Săvârșin, pe DN7, s-a transformat într-o masă de fiare.

Cele două surori au rămas încarcerate, fiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare și a elicopterului SMURD.

Tânăra Timeea, care şi-a pierdut viaţa în accidentul teribil de pe DN7, tocmai împlinise 24 de ani cu două zile înainte de tragedie, pe 22 noiembrie.

Două surori, spulberate în mers de buldozerul căzut de pe o platformă, pe DN7

Accidentul a avut loc vineri, 24 noiembrie., în jurul orei 16:05, pe DN7, în afara localității Păuliș, potrivit Aradon.ro.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, un bărbat de 50 de ani, din Săvârșin, transporta, cu o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, un buldoexcavator de aproximativ 25 de tone.

Într-o curbă la dreapta, utilajul a căzut pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 24 de ani, din Săvârșin.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După impact, autoturismul a fost proiectat în dreapta sensului de mers, în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu moartea conducătoarei auto și rănirea gravă a pasagerei, în vârstă de 22 de ani, din Săvârșin, care a fost transportată la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale.

accident dn7 arad

Accidnet devastator pe DN7, la Săvârșin

[Sursa foto: Aradon.ro]

buldozer accident dn7 arad

Buldozerul a căzut de pe o platformă în mers

[Sursa foto: Aradon.ro]

Cine era tânăra șoferiță de 24 de ani. "Am pierdut un suflet blând, o persoană educată, bună" 

Tânăra care şi-a pierdut viaţa în accidentul de pe DN 7 era profesoară la Şcoala „M. Eminescu” din Arad și avea doar 24 de ani.

Colectivul de cadre didactice al Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Arad a anunţat că tânăra care şi-a pierdut viaţa în accidentul de vineri, de pe DN 7, este colega lor, profesoara de română Timeea Recalo, potrivit Aradon.ro.

„Suntem șocați și profund îndurerați la răvășitoarea veste a decesului într-un tragic accident al colegei noastre, profesor de limba română, Recalo Timeea. Am pierdut un suflet blând, o persoană educată, bună, politicoasă, un cadru didactic tânăr, dedicat și iubit de elevi!", transmit profesorii Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Arad. 

"Să ne rugăm pentru colega noastră care a părăsit această lume mult prea devreme, într-un mod care ne-a șocat pe toți, iar familiei bunul Dumnezeu să-i dea puterea să treacă peste această cumplită tragedie. Dumnezeu să o odihnească în pace! Odihnă și lumină veșnică, suflet blând! Ne pare extrem de rău!” – mai spun colegii tinerei.

Timeea Recalo era absolventă a Facultăţii de Litere, Istorie şi Teologie a Universităţii de Vest din Timişoara. La Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Arad era profesoară de la începutul acestui an şcolar.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

timeea accident dn7 arad

Timeea avea doar 24 de ani și era profesoară de limba română

[Sursa foto: Facebook]

timeea recalo accident arad

Victima accidentului, profesoara de română Timeea Recalo, deplânsă de colegii de catedră

[Sursa foto: Facebook]

În ce stare de sănătate se află sora tinerei profesoare

Sora de 21 de ani a profesoarei de română a fost preluată în stare gravă de la locul tragediei şi transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Deşi era încarcerată, ea a fost găsită conştientă de echipajele de salvare mobilizate la locul accidentului.

Odată ajunsă la Spitalul Judeţean, tânăra a fost diagnosticată cu politraumatisme şi fracturi costale, transmite Aradon.ro. Medicii arădeni au decis că va fi transferată la spitalul din Timișoara.

accident arad dn7

Victima accidentului, profesoara de română Timeea Recalo, deplânsă de colegii de catedră

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si