Close sidebar
Close sidebar

Timiş: Grav accident rutier. Două persoane au murit şi cinci au fost rănite

Două persoane au murit şi cinci au fost răniteîn urma unui accident care a avut loc joi dimineaţă, pe DN6, în judeţul Timiş, la ieşire din localitatea Lovrin.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform ISU Timiş, în accidentul rutier de pe DN 6, la iesire din localitatea Lovrin spre Sânnicolau Mare au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, un autoturism a rămas pe carosabil, blocând ambele sensuri de circulaţie, iar cel de-al doilea a fost aruncat în afara părţii carosabile.

Citeste si: Florin Zamfirescu e furios că există pensii speciale şi îndeamnă la revoltă: „Țara se prăbușește din cauza acestor putregaiuri înfometate! Pe ei, fraților!”

Citeste si: Organizaţia Mondială a Sănătăţii reanalizează joi dacă trebuie să declare stare de urgenţă globală din cauza coronavirusului din China

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de transport persoane şi victime multiple, 14 pompieri şi 4 echipaje SAJ.

În autoturismul aflat în afara părţii carosabile se aflau 5 persoane- 3 bărbaţi, o femeie şi un copil de aproximativ 3 luni. Trei persoane, conştiente, au fost trasportate la spital de către echipajele SAJ.

O persoană a fost transportată la spital de echipajul SMURD. Un bărbat crănit va fi transportat la spital cu elicopterul SMURD.

Citeste si: VIDEO| Ședință tensionată, pe tema gripei, la Primăria Capitalei. Au fost schimburi dure de replici

În autoturismul aflat pe partea carosabilă se aflau două persoane găsite inconştiente, care au decedat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI