Potrivit unui comunicat de presă, de joi, al Poliţiei de Frontieră, poliţiştii de frontieră din oraşul Deta au depistat în satul Soca din judeţul Timiş, trei persoane, o femeie şi doi bărbaţi care au încercat să treacă fraudulos frontiera din Serbia, în România.

Citeste si: Noul ambasador al SUA în România a fost acuzat de hărţuire sexuală de secretara sa: „Vorbea frecvent despre femei cu sânii mari!”

"Deoarece femeia era însărcinată şi acuza dureri, poliţiştii de frontieră au contactat imediat serviciul medical de urgenţă, care s-a deplasat la faţa locului pentru acordarea de îngrijiri medicale. Femeia a fost transportată la un spital din Timişoara unde a născut o fetiţă", se arată în comunicat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Poliţiştii de frontieră i-au condus pe cei doi bărbaţi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră pentru cercetări, unde s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Siria, având vârste de 14 şi 22 de ani. Bărbatul adult este soţul femeii, iar minorul este verişorul său.

Citeste si: Atac cu bombă! O mașină capcană a explodat lângă ambasada Rusiei din Damasc

Cei doi au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde, întrucât intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

În cauză poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si