Poliția din Vrancea a declanşat o anchetă după ce doi tineri au fost găsiți morți într-un Logan răsturnat pe un câmp din comuna Rugineşti.

Un localnic a descoperit întâmplător mașina, seara trecută, și a sunat la 112. Victimele au zăcut ore în șir pe câmp, după accident.

Citeste si: Câți crocodili poți vedea în această imagine?

Dacia Logan, răsturnată în lanul de porumb

Se pare că cei doi au murit în urma unui accident care ar fi avut loc în noaptea de luni spre marți, maşina fiind descoperită întâmplător abia marţi seară de un agricultor, potrivit Observator News.

Potrivit IPJ Vrancea, marţi seară, un apel la 112 a anunţat că în afara părţii carosabile, într-un lan de porumb, este un autoturism răsturnat pe cupolă, iar în maşină sunt două persoane decedate, încarcerate.

logan camp
Descoperire șocantă pe un câmp din Vrancea: doi tineri morți într-o Dacia Logan

Sursa foto: jurnaldevrancea.ro 

Ce spun anchetatorii

"Pompierii au acţionat la un accident rutier produs pe raza localităţii Rugineşti. Un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în interiorul acestuia aflându-se 2 persoane, care au rămas încarcerate. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimelor din autoturism. Din nefericire, victimele nu prezentau semne vitale, fiind constatat decesul acestora",

au precizat reprezentanţii ISU Vrancea, potrivit news.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Surse din rândul anchetatorilor susţin că accidentul ar fi avut loc mult mai devreme de momentul la care a fost făcut apelul la 112.

Cel mai probabil, accidentul s-a produs în timpul nopţii, maşina s-a răsturnat pe cupolă în lanul de porumb, iar cei doi tineri au rămas încarceraţi, decedând.

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si