„E cineva prins înăuntru!
Scoate-l afară! Scoate-l afară! Uşor! Vezi să nu aibă ceva rupt!”, zic martorii.

Citeste si: VIDEO| Tragedie pe calea ferată. Un om a murit pe loc

Mai multi tineri, martori ingroziti la accidentul care tocmai se produsese sub privirile lor, au intervenit atât cât au putut să le acorde o şansă celor 4 tineri, doi băieti si două fete, toti prinşi intre caroseriile masinilor care s-au făcut praf in impact.

Toti ştiau modul in care 4 tineri au ajuns la un pas de moarte.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Accident devastator la Călugăreni. O persoană a murit pe loc

Cursă ilegală de mașini

Un șofer teribilist, de 23 de ani, din Buzău, participa la o cursă ilegală, cu iubita lui in masină.

Citeste si: Accident rutier de ultima oră. Trei persoane au murit pe loc

Din cauza vitezei, tânărul a scăpat mașina scapată de sub control, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un alt autoturism, care circula regulamentar şi în care se aflau alti doi tineri.

Resturi din cele două masini s-au împrăştia pe zeci de metri, pe bulevard, iar circulația în zona a fost blocată mai bine de o oră, timp în care polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului.

Tânărul care a produs acest accident este cunoscut în Buzău drept un pasionat de masini puternice. Îi place să se laude şi pe contul său de pe o retea de socializare cu bolidul pe care il detine.

Pe nume șoferului vinovat, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Băiatul din Constanța și-a pus capăt zileleor de dorul bunicii. Vecinii fac dezvăluiri cutremurătoare: "Nu-l lăsa nicio clipă singur"

Citeste si: Miran, in pericol de moarte! Tanarul devine tinta razbunarii diabolicei Fusun! Aflati ce se va intampla LUNI, 28 iunie, intr-un nou episod dramatic din "Hercai", de la 20:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: