Mii de tineri au început petrecerea în Gara de Nord, de unde au plecat spre litoral. Aceștia au venit cu boxe și un microfon.

Tinerii au dat startul distracției cu ocazia minivacanței de 1 mai

Pentru mulți aceasta este prima vacanță din acest an, iar pe litoral îi așteaptă două mari festivaluri de muzică.

Citește și: Costineștiul este gata de distracție. Stațiunea este pregătită pentru celebrul festival de trap

Mulți nu și-au găsit încă cazare, dar speră că vor avea noroc odată ajunși pe litoral. Tinerii au avut de ales între stațiunile Mamaia, acolo unde se desfășoară un festival de muzică electronică, și Costinești, unde a început un festival de muzică urbană.

Costineștiul este gata de distracție. Stațiunea este pregătită pentru celebrul festival de trap

În această seară începe cel mai mare festival de muzică trap din România. Atmosfera și concertele se vor desfășura până duminică în Costinești, motiv pentru care, pe litoral sunt așteptați mii de tineri dornici de distracție.

Citește și: VIDEO- Se fac ultimele pregătiri în stațiunea Mamaia

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

De astăzi se dă startul la distracție în Costinești. Cel mai mare festival de trap din țară se va ține pe litoral, iar ultima seară de petrecere se va încheia pe 30 aprilie. Mii de tineri au acaparat deja plajele, dornici de voie bună, iar accesul celorlalte persoane a fost obstrucționat din cauză că marele eveniment ocupă toată plaja.

Costineștiul e gata de distracție. Astăzi începe cel mai mare festival de trap din România

Week-end-ul acesta, Costineștiul va fi acaparat de turiștii care și-au ridicat deja biletele la festival. Evenimentul durează patru zile, iar pe plajă sunt așteptați mii de tineri care vin să-și asculte artiștii preferați de trap, rap și hip&hop.

Citește și: VIDEO- Spectacolul de cabaret, terapie pentru grijile cotidiene

Cu toate acestea, în Costinești șanțurile săpate pentru diferite lucrări la sistemul de canalizare au fost astupate rapid și superficial, doar pentru ca trama stradală să poată fi relativ funcțională înainte de sosirea valurilor de festivalieri și începutul concertelor, potrivit G4Media.

Citește și: VIDEO- Festival de dans tip maraton, organizat în Capitală

Nici dughenele de pe strada principală, sau restaurantele de pe partea opusă a plajei nu au fost reabilitate, potrivit aceleiași surse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si