Close sidebar
Close sidebar

Ținuta neașteptată a unui elev care a susținut proba la bacalaureat

Un elev care a absolvit clasa a XII-a a ținut să-și impresioneze colegii, prin ținuta pe care a purtat-o. Băiatul a susținut azi proba la bacalaureat și a atras privirile tuturor.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Foto: Inquam Photos: Octav Ganea/ Antena 1

Elevul a făcut furori în mediul online. El a ales să poarte un tricou cu un mesaj celebru. Băiatul a reușit să îi amuze pe cei din jur în timp ce a respectat distanța impusă de pandemia de coronavirus

„Cu sau fără BAC, semințele același gust are”, scria pe tricoul tânărului.

Ținuta neașteptată a unui elev care a susținut proba la bacalaureat

Astăzi a avut loc proba de Limba și literatura română. S-au înscris în jur de 155.500 candidaţi, 123.800 din promoția curentă și 31.800 din promoţiile anterioare. În Capitală au susținut bacalaureatul peste 17.000 de candidaţi.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Citeste si: Spitalele din judeţul Buzău, aglomerate în urma creşterii numărului de infectări cu coronavirus

Citeste si: Un autocar în care se aflau 46 de persoane a luat foc în mers, în zona Azuga

Citeste si: Măsuri drastice anunțate în Bulgaria, după ce numărul cazurilor de coronavirus a crescut

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro,

este prevăzută pentru data de 30 iunie (până în ora 12:00). Afişarea rezultatelor se va face cu anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.

Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 16:00 – 20:00, respectiv 1 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00. Acestea pot fi depuse/transmise şi prin mijloace electronice.

Citeste si: Misterul lui Raed Arafat: de ce nu a murit nimeni de COVID-19 în orașul din Palestina în care se află familia secretarului de stat?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI