Gabriela Ghizel, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Astăzi, la rubrica „Tu Dai Moda”, Gabriela Ghizel ne va prezenta câteva ținute accesibile

„Am văzut-o strălucind pe podiumul de la „Bravo, ai stil!”, i-am admirat ținutele și i-am apreciat carisma. Poate unii dintre noi ne-am întrebat dacă, într-adevăr, ea e cea din spatele aparițiilor. Așa că am adus-o într-un vintige shop, pe Maria, să vedem ce poate să facă.

Oferă-ne câteva ponturi pe care le-ai aplicat în ținuta asta. Cu ce ar trebui să rămânem?”

Maria Ciobanu, finalistă „Bravo, ai stil!”: „Cred că T-shirt-ul aici este piesa de la care am plecat, pentru că el este un t-shirt oversize. Dacă l-am fi lăsat în maniera lui, ar fi fost un pic prea lung și ți-ar fi tăiat din siluetă. În momentul în care-mi aleg un T-shirt mă uit la structură. contează foarte mult ca bumbacul să aibă structură, astfel încât să-l pot așeza cumva. În legătură cu printul, este important să nu avem un print răspândit pe întreg T-shirt-ul, astfel încât să existe la fel un centru de interes.”

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D: „De data asta avem o ținută cu un element surpriză, și anume acești pantaloni care am înțeles că sunt de schi.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Maria Ciobanu, finalistă „Bravo, ai stil!”: „Exact sunt niște pantaloni de schi, dar se pot purta lejer și în alte ținute.

Ei sunt foarte trendy. Am făcut o ținută all white, la care am adăugat această jachetă de jeans.”

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D:   „Ce reținem de aici e cumva că în styling nu există reguli.”

Maria Ciobanu, finalistă „Bravo, ai stil!”: „La fel ne putem juca cu orice articol vestimentar care se încadrează într-o zonă stilistică: o rochie neagră care e foarte elegantă la care adăugăm o pereche de snickers sau o pereche de bocanci și avem o altfel de ținută.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si