Nu trebuie să cheltuim o avere pe haine ca să aratăm de milioane. Sunt locuri în care găsim haine ieftine, unele chiar și de la branduri celebre. Gabriela Ghizel este alături de cea care a fost numită „cea mai bună concurentă de la „Bravo ai stil!” și ne arată că stilul nu ține cont de bani.

Citește și: VIDEO- Electronice, haine și cărți gratuite. În Capitală are loc un eveniment unde oamenii pot dărui diferite lucruri

În magazinele second hand putem găsi haine la prețuri accesibile

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D:   „Într-adevăr, de foarte multe ori suntem tentați să picăm în această capcană în care ne gândim că doar cu bugete mari putem să avem ținute spectaculoase și ca să demonstrăm că nu e așa o am alături de mine pe Maria, finalistă „Bravo, ai stil!”, care ne va arăta cum să facem ținute de „Bravo, ai stil!” într-un vintage shop.”

Maria Ciobanu, finalistă „bravo, ai stil!”: „Deși prețurile au crescut cam peste tot, în magazinele second hand putem găsi niște prețuri accesibile pentru niște piese incredibil de bune. Spre exemplu, ținuta ta este de 170 de lei, camașa 60 de lei, bluza 50 de lei, iar pantalonii 60 de lei. Deci putem găsi anumite piese de rezistență, cu care ne putem juca în diferite ținute, la un preț extrem de bun.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D: „Noi ne am mai uitat între timp prin magazin și am mai văzut câteva piese foarte drăguțe, într-un buget mai mult decât rezonabil.”

Maria Ciobanu, finalistă „bravo, ai stil!”: „Am găsit jacheta aceasta care este foarte cool, merge extrem de bine într-o zonă clasică, cu un jeans, cu un T-shirt negru. În același timp poți să duci și într-o zonă stylish, cu o borsetă, cu fustă cloș. Ea este la prețul de 80 de lei. Faptul că oversize îți permite să duci în foarte multe zone.”

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D: „Să vedem ce am mai ales. O rochie.”

Maria Ciobanu, finalistă „bravo, ai stil!”: „Mai avem și o rochie. Am zis să atingem puțin și varianta aceasta feminină, elegantă pe care ne -o oferă genul acesta de rochie. Este un alb puțin murdar. Putem să o purtăm la o plimbare în parc, la o cină într-o seară sau chiar dimineață. Se poate integra în orice în orice perioadă a zilei, dar și în orice ținută.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si