Dana Tacea, stilist vestimentar: „Am compus 3 ținute pentru că nu mai este mult și începe școala. Prima variantă este o fustă plisată gri, un hanorac și bocanci din lac negri. Ar fi frumos să includem și o fustă plisată în cumpărăturile de școală, pentru că e foarte versatilă, are o notă serioasă, are o notă jucăușă. Să fim atente la material. Aceasta este într-un material potrivit pentru sezonul rece și permite foarte multe styling-uri, putem să ne jucăm cu ea, putem să o combinăm cu un tricou, o vestă, cu șosete lungi și pantofi din lac.

E important să ne ocupăm de vestimentația celor mici pentru că ei au personalitatea lor și le place să și-o arate prin vestimentație, iar hanoracul ales astăzi este în personalitatea ei. Așadar, putem aduce din personalitatea copilului în ținute, iar în momentul în care ajungem la școală putem să schimbăm acest hanorac cu o bluză care face parte din uniformă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru a doua ținută am făcut tot un styling de tip uniformă. Avem un sarafan care nu ar trebui să ne lipsească din garderoba micuțelor. Îl putem combina cât este mai cald afară cu un tricou polo, care poate face parte din uniforma școlară sau când se face mai rece putem să folosim chiar o maletă.

A treia ținută este de weekend. Materialele sunt foarte plăcute cu pielea, e un bumbac moale, e o variantă foarte curajoasă datorită modelului pantalonilor.

Și am adăugat o geacă de ploaie. E foarte important să avem o astfel de pelerină.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si