Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ținute pentru prima zi de școală. „Este important să ne ocupăm de vestimentația celor mici pentru că ei își arată personalitatea prin haine”

Luni începe școala, așa că acest weekend e dedicat cumpărăturilor de hainuțe noi în care cel mic să înceapă noua etapă din viața de elev. Astăzi, la rubrica „Tu Dai Moda”, vedem 3 ținute care nu ar trebui să lipsească din garderoba școlăriței noastre.

Redactia Stirile Kanal D,

Ținute pentru prima zi de școală. „Este important să ne ocupăm de vestimentația celor mici pentru că ei își arată personalitatea prin haine”

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Dana Tacea, stilist vestimentar: „Am compus 3 ținute pentru că nu mai este mult și începe școala. Prima variantă este o fustă plisată gri, un hanorac și bocanci din lac negri. Ar fi frumos să includem și o fustă plisată în cumpărăturile de școală, pentru că e foarte versatilă, are o notă serioasă, are o notă jucăușă. Să fim atente la material. Aceasta este într-un material potrivit pentru sezonul rece și permite foarte multe styling-uri, putem să ne jucăm cu ea, putem să o combinăm cu un tricou, o vestă, cu șosete lungi și pantofi din lac.

E important să ne ocupăm de vestimentația celor mici pentru că ei au personalitatea lor și le place să și-o arate prin vestimentație, iar hanoracul ales astăzi este în personalitatea ei. Așadar, putem aduce din personalitatea copilului în ținute, iar în momentul în care ajungem la școală putem să schimbăm acest hanorac cu o bluză care face parte din uniformă.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pentru a doua ținută am făcut tot un styling de tip uniformă. Avem un sarafan care nu ar trebui să ne lipsească din garderoba micuțelor. Îl putem combina cât este mai cald afară cu un tricou polo, care poate face parte din uniforma școlară sau când se face mai rece putem să folosim chiar o maletă.

A treia ținută este de weekend. Materialele sunt foarte plăcute cu pielea, e un bumbac moale, e o variantă foarte curajoasă datorită modelului pantalonilor. Și am adăugat o geacă de ploaie. E foarte important să avem o astfel de pelerină.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI