Născut în Constanța, TJ Miles a părăsit țara în copilărie, împreună cu familia, pentru a se muta în Emiratele Arabe Unite. Apoi a urmat stabilirea și viața plină de provocări din Toronto, Canada. În 2018, TJ Miles s-a întors pe meleagurile românești, a cunoscut succesul în muzică și a devenit o personalitate foarte apreciată în mediul online.

“Nu mă așteptăm, după atâția ani, să mă întorc în țară.

Mă simt foarte bine acasă, o spun cu mâna pe inimă!”, mărturisește vedeta.

Viata nu i-a fost ușoară, a trecut prin multe momente dificile și s-a luptat cu prejudecățile locului în care trăia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Cum îl percepe acum TJ Miles, la vârsta de 36 de ani, pe copilul Tiberiu Ștefan Iordache și cât de mult înseamnă familia pentru el, aflăm la “În oglindă”.

“Poate nu am fost cel mai cuminte băiat, dar ei (părinții – n.r.) au fost cea mai bună familie în care puteam să mă nasc. (…) N-am avut întotdeauna bani, să fim bogați, cum sunt copiii de bani gata, dar tot ceea ce am în ziua de azi este datorită educației pe care ei mi-au dat-o”, spune acesta.

Nu ratați un interviu emoționant, încarcat de dezvăluiri tulburătoare, cu TJ Miles, la emisiunea “În oglindă”, sâmbătă, de la ora 23:30, la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si