Gabriela Ghizel, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Cele mai ieftine zboruri sunt către Milano, Roma și Veneția

„Sunt câteva destinații perfecte pentru city break-uri unde putem ajunge cu mai puțin de 200 de lei, plus câte un sfat prețios pentru fiecare locație. Haideți să vedem.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cel mai curând putem ajunge în Italia, pe 30 septembrie există zbor direct către Bologna cu numai 31 de euro. S-ar putea să nu vă spună prea multe, însă nu e nici pe departe o destinație de ignorat. E denumit „orașul roșu” pentru culoarea acoperișurilor și fațadelor sale, iar în această peroadă are loc și festivalul trufelor. Ce sfat important ne dă internetul: nu comanda spaghette bolognese, pentru că cel mai probabil nu vei primi ce-ți dorești. În loc, ei se mândresc cu pastele al ragu.

A doua oprire este Milano, un bilet dus întors cu plecare pe 12 octombrie ne costă numai 26 de euro. Și vremea ține cu noi, trec căldurile și avem maxime de 19 grade Celsius. Ce să știi înainte să ajungi acolo? Rezervă bilete în avans pentru Cina cea de Taină sau pentru a intra la Domul din Milano.



Ceva mai răcoroasă, dar de bifat măcar o dată în viață este Londra. Dacă plecăm pe 18 octombrie biletul de avion ne costă doar 35 de euro. Dacă decideți să stați până pe 1 noiembrie, prindeți și Halloween-ul acolo, dar veți mai scoate din buzunare încă 50 de euro. Un sfat: nu e nevoie să oferi bacșiș aici pentru că este inclus în nota de plată.


Pe 7 noiembrie avem și un zbor iefitn, dus-întors către Roma. Costă 30 de euro, iar întoarcerea este pe 9 noiembrie, o vacanță scurtă, dar suficientă pentru a vedea Coloseumul și a vă bucura de o porție de paste delicioase. Ce ne spun cei care au mai fost acolo? Nu cumpărați apă îmbuteliată. Sunt numeroase fântâni cu apă potabilă în tot orașul, așa că ar fi bine să avem o sticlă reutilizabilă în bagaj.

Și în final, pe 11 octombrie putem ajunge și în Veneția cu doar 30 de euro. E drept, va fi ceva mai răcoare, cu minime în jur de 10 grade seara, dar asta nu-i va știrbi farmecul. Iar cel mai important sfat atunci când călătoriți în Veneția: alegeți restaurantele din afara zonelor turistice și a piețelor. Mâncarea e mai bună și muult mai ieftină.”, transmite Gabriela Ghizel, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si