Toata lumea fuge din orasul devenit ruina dupa bombardamente, dar acest barbat a ramas sa aiba grija de pisicile abandonate
El este Mohammad Alaa Aljaleel, cunoscut si ca "barbatul cu pisici din Alep". In ciuda tragediei care a lovit orasul, si a bombardamentelor care l-au transformat intr-o ruina, Aljaleel a ramas aici pentru a avea grija de mai bine de 100 de pisici abandonate.
Orasul Alep este o zona periculoasa de razboi de mai bine de 4 ani, si aproximativ 40.000 de oameni au fugit din calea bombardamentelor ca sa isi salveze viata, inclusiv o mare parte din prietenii lui Aljaleel. Inainte de razboi, barbatul era electrician, insa dupa inceperea razboiului, el a inceput sa conduca o ambulanta in oras, salvand oamenii si punand pe picioare un sanctuar pentru pisicute.
Totul a inceput cu 20 de feline, dar aucm sunt peste 100: "Cand oamenii au plecat, pisicile au inceput sa vina la mine. Unii oameni le-au lasat la mine pentru ca stiau ca iubesc pisicile", a spus Alijaleel pentru BBC.
Odata, o fetita a venit catre Aljaleel cu o pisicuta: "Plangea in timp ce tinea in brate pisica pe care mi-a dat-o pentru ca ea si familia ei fugeau din tara". Fetita i-a spus ca ii va fi foarte dor de pisica, si l-a rugat pe Aljaleel sa ii trimita poze.
Si asa a facut.
"Cineva care are compasiune in inima pentru oameni, are pentru orice fiinta vie", spune Aljaleel.

Orasul Alep este o zona periculoasa de razboi de mai bine de 4 ani, si aproximativ 40.000 de oameni au fugit din calea bombardamentelor ca sa isi salveze viata, inclusiv o mare parte din prietenii lui Aljaleel.

Inainte de razboi, barbatul era electrician, insa dupa inceperea razboiului, el a inceput sa conduca o ambulanta in oras, salvand oamenii si punand pe picioare un sanctuar pentru pisicute.Totul

a inceput cu 20 de feline, dar aucm sunt peste 100:

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Cand oamenii au plecat, pisicile au inceput sa vina la mine. Unii oameni le-au lasat la mine pentru ca stiau ca iubesc pisicile", a spus Alijaleel pentru BBC.

Odata, o fetita a venit catre Aljaleel cu o pisicuta: "Plangea in timp ce tinea in brate pisica pe care mi-a dat-o pentru ca ea si familia ei fugeau din tara".

Fetita i-a spus ca ii va fi foarte dor de pisica, si l-a rugat pe Aljaleel sa ii trimita poze. Si asa a facut."Cineva care are compasiune in inima pentru oameni, are pentru orice fiinta vie", spune Aljaleel.


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si