Toate școlile din Sectorul 5 al Capitalei se pare că vor fi închise din cauza ploșnițelor. Măsura radicală a fost adoptată pentru siguranța elevilor. Când se vor redeschide instituțiile de învățământ.

Școli închise din cauza ploșnițelor, în Sectorul 5

Problema ploșnițelor necesită măsuri drastice, menită să aducă o rezolvare cât mai rapidă. Ploșnițele pot provoca probleme de sănătate, dar pot indica și alte neregului.

atenționează medicii. 

Faptul că ele există, înseamnă că acolo sunt niște probleme legate de igienă și în mod clar atunci pot apărea și alte probleme de sănătate. Și înseamnă că așa cum există ploșnițele pot exista și alte probleme care să însemne toxiinfecții alimentare, poate fi vorba de lipsa de igienă a alimentului, a declarat Adrian Marinescu, medic infecționist, pentru Știrile Kanal D.

După au existat mai multe plângeri cu privire la prezența ploșnițelor în instituțiile de învățământ din Sectorul 5 al Capitalei, a fost adoptată o măsură urgentă de rezolvare.

Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro, toate școlile vor fi închise luni, pe 25 martie 2024, pentru a se realiza dezinsecția. Este vorba despre 9 licee, 25 de școli, 20 de grădinițe și o școală specială. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

sala de clasa goala

Când se va rezolva problema din instituțiile de învățământ?

[Sursa foto: istockphotos]

Dezinsecția care are ca scop exterminarea ploșnițelor se va realiza în două etape. Prima procedură va avea loc după terminarea orelor de curs din data de 22 martie, urmând ca cea de-a doua procedură să fie realizată pe data de 24 martie.

Având în vedere că substanța folosită este toxică, pentru siguranța persoanelor care activează în sistemul educațional, dar și a elevilor, a fost dispusă închiderea instituțiilor de învățământ din Sectorul 5 al Capitalei.

Citește și: VIDEO- Înregistrări halucinante în școala groazei. Directoarea școlii, înainte să demisioneze, aduce acuzații grave:"Un copil care suferă nu cred că poate să realizeze chestia asta!"

plosnite

Toate școlile din Sectorul 5 se închid din cauza invaziei ploșnițelor

[Sursa foto: istockphotos]

În aceste condiții, activitatea din instituțiile de învățământ din Sectorul 5 al Capitalei va fi reluată din data de 26 martie 2024.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si