O femeie care a aflat că soțul ei are o aventură chiar înainte să plece în concediu cu el a avut o reacție inedită.

A transmis un mesaj public, pe rețeaua X, fostul Twitter, cerând companiei aerienecare rezervase biletele să-i returneze banii sau să treacă numele amantei pe bilet.  

Citește și: VIDEO: DJ Boroș a fost adus în țară din Italia, unde are de executat o pedeapsă de 10 ani de închisoare, pentru pedofilie

După ce a aflat de aventură, femeia a susținut că ar prefera ca fostul ei soț (după infidelitate, a înaintat actele de divorț), să-și ia amanta în locul ei în vacanță sau să i se ramburseze suma plătită integral.

"Tocmai am aflat că soțul meu are o aventură"

Mai mult, în pledoaria online pentru ca modificările să fie făcute de compania aeriană, ea a scris: „Bună, am rezervat zboruri pentru mine și soțul meu pentru a pleca în concediu. Tocmai am aflat că are o aventură!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În încercarea de a obține schimbarea, femeia și-a detaliat solicitarea: „Puteți să rambursați biletele sau măcar să treceți pe biletul meu numele amantei, ea e binevenită să meargă cu fostul soț!”

Postarea femeii înșelate a strâns peste patru milioane de vizualizări, potrivit The Daily Mail.

Compania aeriană irlandeză (Ryanair) care este renumită pentru zborurile ieftine, mai este cunoscută în mediul online și pentru răspunsurile sale rapide, sarcastice și uneori controversate pe rețelele sociale către persoane care fac diverse reclamații.

Chiar și descrierea lor de pe platforma X spune așa: „Vindem locuri, nu geamuri”.

Ce răspuns a primit soția de la compania aeriană

În stilul propriu, cei de la Ryanair au răspuns sarcastic: „Bagajul emoțional costă în plus”, iar utilizatorii X s-au grăbit să o apere pe femeie și mulți au susținut că ar trebui să-i fie restituită suma pentru calvarul prin care a trecut.

Un utilizator a răspuns pur și simplu: „RAMBURSAȚI” cu două emoji-uri din palme. Unii dintre urmăritori au găsit mesajul hilar și au apreciat că este „tweetul anului” la Ryanair.

Alții au folosit răspunsul companiei aeriene ca pe o oportunitate perfectă de a se plânge companiei din nou de taxele suplimentare care apar: „TOTUL costă în plus la compania voastră aeriană”.

De când tweet-ul a devenit viral, femeia a șters postarea și nu este clar dacă a reușit să-și schimbe numele pe bilet sau dacă a primit o rambursare totală a sumei achitate pentru vacanța ratată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si