Close sidebar
Close sidebar

Tombola cu premii macabre in orasul preferat de vacanta al germanilor. Ce au castigat participantii

200 de locuri de veci s-au oferit ca premiu la un joc de loterie organizat de primaria unui oras din Germania. Toate locurile de veci sunt in cimitirul vechi al orasului, unde nimeni nu mai avea acces de multi ani.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

280 de localnici din Berchtesgaden s-au inscris la tombola, iar cei care au fost castigatori s-au bucurat mult. Cimitirul se afla la poalele Alpilor Bavarezi, in orasul Berchtesgaden, locul preferat de vacanta al lui Adolf Hitler si o destinatie populara de concediu in randul germanilor. Iar in ultimii 40 de ani, niciun loc de veci nu a fost disponibil, iar acum, primaria a luat hotararea sa elibereze doua sute de locuri pentru morminte si pentru depunerea urnelor.

Reprezentantii primariei audecis sa organizeze o loterie, astfel incat cele 200 de locuri de veci sa poata sa fie impartite corect celor cateva mii de familii din oras. Franz Rasp, primarul din Berchtesgarden: “Fiecare primeste un bilet pe care sta scris numele lui. Il introduce personal in urna. Castigatorii isi pot alege un mormant in ordinea in care au fost extrasi.”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Castigatorii s-au bucurat enorm si nu s-au sfiit deloc sa isi arate entuziasmul, chiar daca este o chestiune trista. In oras mai exista un cimitir, unde un loc de veci costa aproximativ opt sute de euro.

Cel vechi este insa mai “popular”.

sursa: stirileprotv.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI