La FBI s-au trimis nişte oase, acele oase presupuse ale Luizei de anchetatori, Dincă nu a spus că sunt ale ei, iar aceste rămăşiţe de oase sunt cele mai panarame de oase pentru că nici măcar nu se ştie dacă sunt de natură umană, au fost duse în laborator şi foarte multe din aceaste oase nu au putut determina dacă sunt de natură umană sau animală!

Citeste si: VIDEO| Mihai Constantinescu, drum lin spre „o lume minunată”. Mesajul emoționant al soției

Citeste si: O nouă dramă în familia Melencu. Bunicul Luizei nu mai rezistă mult: "Am o durerea în suflet și o să mor cu ea cât de curând"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Avocat italian renumit, ucis de o româncă. Crima înfiorătoare a șocat întreaga țară

Aceste oase nu erau arse complet, nu erau calcinate, le-au decupat şi tot ce a fost mai bun de unde putea fi extras ADN a fost făcut pulbere. Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML! Acolo au decupat tot ce e ars, şi tot ce a fost bun deja a fost distrus.

Acolo au nişte rebuturi, nişte oase din care nu mai poţi scoate ceva", a spus Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, la România TV.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si