Figură a cinematografiei  italiene, actorul Toni Servillo a leşinat, luni seara, pe scena Théâtre de l'Odéon din Paris, în timpul unei reprezentații unice a spectacolului „Voci di Dante” („Vocile lui Dante”) care a fost întreruptă, potrivit AFP.

Citește și: VIDEO- S-a dezvăluit cauza morții celebrului rapper Coolio, cunoscut pentru melodia „Gangsta’s Paradise”

Singur pe scenă, Toni Servillo, 64 de ani, interpreta texte italiene ale scriitorului napolitan Giuseppe Montesano în cadrul acestui spectacol sold-out.

Spectacolul a fost întrerupt definitiv după aproximativ 45 de minute, în urma unui leşin al actorului, victima unui „disconfort vasovagal”, a precizat teatrul pentru AFP. După teste la spital, actorul a revenit la hotel. „Este bine acum”, a adăugat instituția.

Cine este Toni Servillo

Originar din Napoli, Toni Servillo este actorul preferat al regizorului Paolo Sorrentino, care i-a încredințat rolul lui Jep Gambardella din „La Grande Bellezza” (Oscar pentru cel mai bun film străin în 2014). Impresionant prin arta metamorfozei, a jucat mereu sub conducerea lui Sorrentino pe politicienii Giulio Andreotti în „Il Divo” (2008) şi Silvio Berlusconi în filmul biografic „Silvio and the Others” (2018).

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Actorul Paul Grant din "Harry Potter" și "Războiul stelelor" s-a prăbușit lângă o stație de tren și a murit

Recent, el l-a interpretat în 2022 pe Papa Paul al VI-lea în serialul „Esterno notte” de Marco Bellochio despre răpirea fostului premier Aldo Moro de către Brigăzile Roşii.

Citește și: VIDEO- John Wick: Chapter 4, premieră națională

Provenit dintr-o familie pasionată de teatru, Toni Servillo a semnat şi montări de piese de Molière, Marivaux, Goldoni sau Eduardo De Filippo, precum şi spectacole de operă.

Citește și: Burak Özçivit, apariție de senzație la bordul noului său iaht! Iată cum a fost surprins celebrul actor pe mare în timp ce se pregătea să plece în Bodrum, acolo unde deține și o superbă casă de vacanță


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si