Ce schimbări poți face la tine acasă, cu doar câteva trucuri la îndemână

Ocupă-te de micile reparații și aranjează gazonul

Traiul la curte este cu siguranță un vis realizabil. Dacă deja te bucuri de propria curte și de libertatea pe care ți-o oferă, poate ar fi cazul să pui pe hârtie o mică reamenajare. Poți începe cu câteva reparații în curte, precum alinierea gardului sau înlocuirea elementelor lipsă, pavarea drumului de servire sau renovarea pereților exteriori, dacă este cazul.

Citeste si: Lockdown în Coreea de Nord din cauza coronavirusului

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nici gazonul nu ar trebui trecut cu vederea. Îngrijit în mod constant, acesta va oferi o priveliște plăcută de fiecare dată când vei sta la povești afară, în curtea ta.

Înlocuiește mobilierul vechi de grădină cu unul nou

Un alt aspect de avut în vedere atunci când reamenajezi curtea casei tale este mobilierul. Dacă deja este uzat cel existent sau dacă nu îți mai este pe plac, atunci poate că este momentul să îi faci un update. 

Citeste si: Un bărbat s-ar fi aruncat în fața trenului, iar circulația este oprită între Gara de Nord și Aeroport

Poți înlocui masa și scaunele din foișor cu unele noi și moderne. De asemenea, pentru un plus de confort, poți achiziționa balansoare de grădină, să poți savura relaxat băutura preferată, în aer liber, la tine în curte. Pe Hornbach.ro

găsești o gamă variată de astfel de produse, să te poți inspira atunci când planifici schimbarea mobilierului de grădină.

Creează un loc special pentru containerele de reciclat diverse materiale

Dacă locuiești la curte, atunci poți avea spațiu suficient pentru a monta recipientele dedicate reciclării. Și cum nu ar trebui să stea “în drum”, poți încropi o anexă în spatele sau lateralul casei, unde să aranjezi containerele respective, în funcție de materialele pe care vrei să le reciclezi.

Nu doar că nu vei aglomera curtea, dar te vei dedica și unui aspect important în viața de zi cu zi, și anume, protejarea mediului înconjurător, cum prevede legea și cum este și firesc.

Plantează flori pe aleea de intrare în curte

Un strop de culoare pentru casa ta poate însemna amenajarea unei mici grădini cu flori. Dacă până acum nu ai mai avut de a face cu plantele, află că această îndeletnicire este simplă, relaxantă și aduce satisfacții pe măsură. În plus, vei vedea cum florile plantate de tine capătă viață, sub ochii tăi, la tine în curte.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Așadar, aceste 4 recomandări de amenajare a spațiului din curtea casei îți pot aduce relaxarea și plăcerea de zi cu zi. Te poți bucura de ordine și confort, dacă depui un pic de efort în amenajarea grădinii după gusturile proprii și sfaturile specialiștilor în domeniu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si