Top 5 cele mai tari ceasuri din 2016! Modelele arata extraordinar si au preturi de ordinul zecilor de mii de euro!
Astazi a inceput cel mai tare targ dedicat pasionatilor de ceasuri. Targul Baselword 2016 si-a deschis astazi portile si deja specialistii au inceput sa faca recenzii asupra produselor care se gasesc acolo.
Celebrul site specializat de tehnologie, hodinkee, a facut deja o analiza si a incropit un top 5 al celor mai tari si asteptate ceasuri de la acest eveniment.
Pe pozitia 1 se afla, asa cum era si de asteptat, un Rolex. Este vorba de modelul Rolex Daytona care are carcasa din ceramica. Daca anul trecut cei de la Rolex nu au impresionat cu un model classic de otel, acum au reusit sa faca un ceas de platina, cu cadran ceramic.
Este un ceas frumos, dar probabil se va face in editie limitata si nu va putea fi achizitionat de catre oricine.
Pe locul 2 gasim ceasul "Tudor Black Bay" de 36 de milimetri. Aceste ceasuri sigur vor atrage prin design si simplitate. Modelul se bazeaza pe un design vintage care pastreaza un aspect "curat" si simplu si cu siguranta va atrage multi fani, asta, evident, daca isi permit.
Locul 3 ii revine unui ceas Patek Philippe 5930G World Time Chronograph. Ceasul este special prin faptul ca arata ora pentru 24 de zone diferite de pe Pamant, poarta semnatura Philippe Patek si are acelasi design "complicat" cu care acest brand si-a obisnuit fanii pana acum. Conform declaratiilor lor, acest model este construit dupa modelul vintage Patek 1415 HU. Desi nu pare un ceas extrem de folositor, modul in care arata ar putea sa ii atraga multi cumparatori.
Pozitia a patra este detinuta de Bvlgari Octo Finissimo Minute Repeater, un ceas cu un design deosebit, futurist si extrem de subtire avand doar 3,12 milimetri grosime. Modelul este din titanim, este rezistent la apa si te poti scufunda cu el pana la 30 de metri.
Pe locul 5 se claseaza o firma veche de ceasuri.
Este vorba de Omega cu modelul Speedmaster CK2998 Limited Edition. Acest tip de ceas este cunoscut ca fiind purtat de catre membrii misiunilor Apollo si este folosit si in continuare de catre astronauti. Modelul este putin stilizat dupa un model de la finalul anilor '50 si inceputul anilor '60.