Cu ajutorul acestora, dorim să ne exprimăm aprecierea față de persoanele care au un rol semnificativ în viața noastră. Pentru a veni în sprijinul vostru, astăzi vă propunem 5 idei de cadouri prețioase, din categoria celor mai deosebite brățări din argint pentru femei. Acestea sunt de calitate superioară, au un design inedit și simboluri unice, care le transformă în adevărate piese de rezistență ale celor mai speciale colecții de bijuterii.

Brățara din argint rodiat cu design filigranat

Dacă vrei să descoperi cadoul perfect pentru o femeie specială, îți poți îndrepta atenția către o brățară din argint rodiat, cu design filigranat, care va atrage imediat atenția celei care o va primi în dar. Această bijuterie este versatilă și elegantă, datorită aspectului său unic. Persoana care o va primi cadou o va purta cu drag la cele mai speciale ocazii, întrucât acest accesoriu prețios completează perfect cele mai rafinate ținute.

Brățara din argint rodiat cu charmuri geometrice

Pe lista recomandărilor de cadouri prețioase pentru cei dragi trebuie să fie inclusă și o brățară din argint rodiat cu charmuri geometrice. Aceasta are un design modern și este de calitate italiană, superioară. Astfel, aceasta va face obiectul unui cadou special, apreciat chiar și de către persoanele cu cele mai pretențioase gusturi.

Brățara din argint în formă de romb

Dacă darul unic pe care vrei să îl oferi este destinat unei persoane delicate, cu gusturi rafinate, poți alege o brățară din argint, cu charm în formă de romb. Designul modern al acestei bijuterii unice nu va trece neobservat. Simbolul său geometric din sidef, în montură de argint roz poate fi asortat perfect cu cercei și coliere din aceeași colecție.

În plus, combinația cromatică argintiu-roze cupru asigură un aspect estetic deosebit acestui accesoriu prețios. Aceasta va fi apreciată la adevărata sa valoare de femeia specială, pe care vrei să o impresionezi cu gestul tău frumos.

Brățara din argint pentru outfituri urbane

Femeile care adoră stilul vestimentar modern, specific vieții urbane, au nevoie de accesorii prețioase pentru a-și completa outfiturile speciale. Dacă și tu vrei să surprinzi plăcut o astfel de persoană, te poți baza pe o brățară din argint rodiat Urban Energy. Aceasta include charmuri cu design abstract, care o transformă în accesoriul ideal chiar și pentru cele mai neobișnuite ținute. Aceasta este elegantă și în același timp practică, atrăgând instant atenția, datorită cromaticii sale speciale și a designului unic.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Brățara din argint cu model Copacul Vieții

Persoanele care acordă atenție sporită spiritualității și modului în care cele mai inovative simboluri le influențează viața și nivelul energetic, vor aprecia un cadou reprezentat de o brățară din argint cu model Copacul Vieții. Elementul său central unic înfrumusețează această bijuterie deosebită, lucrată în Italia, devenind o piesă de rezistență în cadrul oricărei colecții de bijuterii din argint deosebite.

Datorită cromaticii sale deosebite, reprezentată de două nuanțe atractive, acest accesoriu prețios poate completa perfect orice ținută.

Acestea sunt 5 recomandări speciale de cadouri prețioase, pe care le poți oferi în dar persoanelor dragi ție, la finalul acestui an.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si