Close sidebar
Close sidebar

Top 5 modele de ceasuri în funcție de activitățile preferate

Vă numărați printre persoanele pasionate de modă și vă doriți să surprindeți cu accesoriile pe care le purtați, cu fiecare ocazie? Atunci aflați că acest articol vă este dedicat!

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

În rândurile ce urmează ne propunem să vă sărim în ajutor prin a vă vorbi despre cele mai populare modele de ceasuri de pe piață și cum să îl alegeți pe cel potrivit, în funcție de activitate. Veți afla cu ce caracteristici se mândrește fiecare și, astfel, vă veți convinge de funcționalitatea lor. Va garantăm că, dacă alegeți unul dintre modelele despre care vă vom povesti, veți atrage numai laude. Așadar, fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Pe lângă o ținută concepută special pentru activitatea pe care o desfășurați, aflați că, pentru a vă completa look-ul, mai aveți nevoie și de accesorii pe măsură. Doamnele, de exemplu, se pot mândri cu bijuteriile favorite, iar domnii, cu brățări și lanțuri diverse. Cu toate acestea, există un accesoriu ce se potrivește tuturor. Este vorba despre ceas. Fie că alegeți o marcă populară, cum este Casio sau brand Tissot, fie că optați pentru un brand obișnuit, aflați că sfaturile noastre vi se

vor potrivi indiferent de situație. În continuare, urmează să vă enumerăm cele cinci modele din care puteți alege.

Veți afla caracteristicile fiecăruia și, astfel, sperăm să vă puteți alege modelul favorit. Dacă vă doriți să aflați cum să vă înfrumusețați ținutele într-un mod clasic, atunci citiți în continuare.

Primul accesoriu despre care vrem să vă vorbim este ceasul clasic. Cunoscut și sub numele de „Dress Watch”, acesta se remarcă prin elementele clasice, de o măiestrie curată și o eleganță supremă.

Un astfel de accesoriu se va potrivi evenimentelor formale, cum ar fi ședințele la birou, prezentările importante sau nunțile și botezurile. El dispune de o curea subțire și rafinată, confecționată din materiale naturale. Puteți alege ceas Casio care are curea de piele în culori diverse și să le schimbați între ele în funcție de îmbrăcăminte, de exemplu. O altă caracteristică pe care o veți mai observa va fi și prezența cifrelor romane pe cadran.
Indicate de un set de săgeți subțiri, acestea vor face ca minimalismul să strălucească mai pregnant ca niciodată. Acest accesoriu va fi atemporal și o investiție ce va merita.

Citeste si: A nins în România! Unde s-a depus un strat consistent de zăpadă: „Am intervenit cu utilajele de deszăpezire”- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: O familie refuză să-și vândă casa și terenul pentru 40 milioane$. Încet-încet, proprietatea lor a fost înconjurată de un oraș întreg- antena3.ro

Trecem mai departe și ajungem la următorul model. Este vorba despre „Dive Watch”, sau cel pentru scufundări. Da, da. Ați citit bine. Există și un model pentru scufundări. Acesta iese în evidență prin caracterul de rezistență la apă și măsurarea de adâncime și presiune. Dacă vă numărați printre pasionații de înot, acest accesoriu cu siguranță vă va fi de folos. Veți mai observa și o ramă rotativă, perfectă pentru măsurarea timpului petrecut sub apă, precum și indicatori luminoși pentru vizibilitatea sporită în condițiile cu lumină slabă. Ce poate fi mai util de atât?

Continuăm enumerarea și ajungem la cel de-al treilea model. Aici ne referim la ceasul de aviator. Supranumit și „Pilot Watch”, acesta se remarcă prin cadranul mare cu cifre ușor de citit. Este un model ceva mai robust, lucru ce îl face potrivit pentru domni. De obicei, acest accesoriu dispune și de cronograf pentru cronometrarea zborurilor. Dacă sunteți pilot, acest model vi se va potrivi cu atât mai mult. Culorile neutre în care se găsește vor ajuta la asortarea sa cu orice tip de uniformă. Deci, aveți numai de câștigat dacă alegeți un asemenea aparat.

Încet încet ne apropiem de final. Însă, mai avem două categorii de menționat. Cea de-a patra încadrează accesoriile militare. Cunoscut și sub numele de „Field Watch”, acest aparat de măsurare a orelor vă poate fi de folos atunci când sunteți într-o excursie sau explorați împreună cu cei dragi. Designul său este unul durabil și robust, fapt ce îl face potrivit pentru activitățile ce vă solicită fizic. Și aici, ca și în cazul modelului pentru scufundări, veți regăsi indicatori luminoși pentru sporirea vizibilității. Iar o ultimă caracteristică este aceea că dispune de curea de textil sau piele ecologică, pentru confort ridicat la purtare. Așa, vă veți putea desfășura activitățile favorite în natură fără niciun disconfort.

Citeste si: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”- kfetele.ro

Citeste si: „Mama e mereu plecată din țară” Fiul Lui Andrei Aradits, Eric, confesiuni dureroase despre divorțul părinților săi- radioimpuls.ro

Citeste si: O familie refuză să-și vândă casa și terenul pentru 40 milioane$. Încet-încet, proprietatea lor a fost înconjurată de un oraș întreg- antena3.ro

Nu în ultimul rând, iată-ne ajunși și la cel de-al cincilea model. Ne-a mai rămas doar accesoriul cu cronograf de menționat. Acesta se va potrivi de minune șoferilor pasionați de viteză. Dacă vă place să mergeți la curse organizate, aflați că acest model vă poate fi partenerul perfect. Cronograful vă va ajuta să vă cronometrați tururile iar tahimetrul, să vă calculați viteza cu care șofați. Totodată, veți mai dispune și de culori vibrante pentru o citire mai ușoară a orelor, precum și de un design sportiv, inspirat din lumea motorsport. Cu ajutorul său, cu siguranță veți fi câștigător.

Acum că ați aflat toate detaliile, v-ați convins ce model vi se potrivește? Noi așa sperăm! Pentru și mai multă inspirație, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI